Kontakt
     
 
Vesti
 
 
DIS market Pančevo zasijao u novom ruhu
Datum: 30. oktobar 2014.

U četvrtak 30.10.2014. otvoren je renovirani DIS market Pančevo. DIS market u Pančevu je treći objekat koji je tokom ove godine u potpunosti renoviran. Posle Smedereva i Kruševca obimni radovi su izvedeni i u ovom objektu. U rekordnom roku od samo 24 dana promenjen je celokupan enterijer, od poda do plafona. Uz novu rasvetu, podešenu tako da svi delovi marketa imaju prijatan stepen osvetljenja, značajnu energetsku uštedu doneće nove rashladne vitrine, najsavremenijeg zatvorenog tipa. Ovo je samo još jedan od načina na koji DIS potvrđuje svoju opredeljenost ka društveno odgovornom i ekološki angažovanom poslovanju. Posebna pažnja je posvećena novim policama, čija je visina primerena svim potrošačima. Kategorije robe namenjene deci i ženskoj populaciji su pozicionirane tako da budu izuzetno lako dostupne, a odeljenja pijace i pekare će od sada pružati mnogo bolji nivo usluge i izbor proizvoda. Ukupan utisak postignut ovim zahvatima je da se potrošač u renoviranom DIS-u oseća kao da kupuje u nekom od velikih evropskih marketa.Kompanija DIS svoju poziciju najvećeg domaćeg trgovinskog lanca zauzela je i zahvaljujući konstantnom radu na unapređenju svih aspekata usluge. Uz širok izbor ponuđenih artikala, i već poslovično čuvene DIS-ove niske cene, kontinuirano se ulaže trud usmeren ka podizanju osećaja prijatnosti pri kupovini. Stalnom edukacijom zaposlenih na svim nivoima, od menadžmenta do kasira, postiže se vidan napredak u efikasnosti, ljubaznosti i povezivanju sa stalnim kupcima, kao i stvaranje uslova za povećanje njihovog broja iz dana u dan.Sledeći objekat na redu za renoviranje je DIS market Novi Sad. Time će ukupan broj marketa renoviranih u toku ove godine porasti na četiri. Prosečni okvir predviđenih investicija po objektu je milion evra. U planu je da u sledećem periodu svi DIS marketi budu usklađeni sa izgledom do sada renoviranih objekata. Pri izvođenju radova će se, kao i do sada, voditi računa o specifičnostima lokalnog tržišta i navikama potrošača.

 
PLATIĆEŠ MANJE, KUVAĆEŠ LEPŠE
Datum: 30. septembar 2014.

Ove jeseni kompanije DIS i Metalac pripremile su zajedničku atraktivnu akciju kojom će obradovati sve kupce u DIS marketima. U periodu od 01.10.2014. do 31.12.2014. za svaku kupovinu u iznosu od 500 dinara kupci će dobijati po jedan kupon (npr: ako je iznos na računu 2.100 dinara, kupac dobija 4 kupona). Sa sakupljenih 10 kupona kupac ostvaruje pravo na kupovinu jednog komada vrhunskog inox posuđa iz serije „Kulinaria“ po čak 50% nižoj ceni. Ponuđeno posuđe se može kupovati po sopstvenom izboru, onim redosledom koji kupcu najviše odgovara.

 
Otvoren renovirani DIS u Kruševcu
Datum: 18. septembar 2014.

Objekat trgovinskog lanca DIS u Kruševcu, posle nepunih mesec dana detaljne rekonstrukcije unutrašnjosti marketa, u četvrtak 18. septembra ponovo je počeo sa radom. Najveća trgovinska firma u domaćem vlasništvu, na ovaj način nastavlja započetu akciju velikog renoviranja svih marketa u Srbiji.
Ukupna vrednost radova je preko miliona evra, a najveće promene ostvarene su u izgledu unutrašnjosti objekta. Potrošači će sada, uz kupovinu po DIS-ovim čuvenim niskim cenama, u novom ambijentu moći da se osećaju kao u najskupljim radnjama u okviru tržnih centara. Visina polica je sada smanjena i primerena svim potrošačima, promenjeni su podovi, rasveta, ubuduće neće biti viljuškara za dopremanje robe, a posebna pažnja posvećena je kategorijama robe za decu i žensku populaciju. Takođe, detaljno su preuređena odeljenja pijace i pekare, koja će sad pružati mnogo bolji nivo usluge i izbor proizvoda. Takođe i na polju energetske efikasnosti je učinjen veliki iskorak. Postavljene su nove rashladne vitrine, najsavremenijeg zatvorenog tipa, čime DIS nedvosmisleno pokazuje svoju opredeljenost ka društveno odgovornom i ekološki angažovanom poslovanju.

 
Ponovo radi DIS market u Kruševcu
Datum: 16. septembar 2014.

Najveći trgovinski lanac u domaćem vlasništvu, kompanija DIS, u potpunosti je renovirala svoj objekat u Kruševcu za samo tri nedelje. Svečano otvaranje je zakazano za 18.09.2014. i pratiće ga mnogobrojne akcije namenjene potrošačima. Najveći pomak ostvaren je u izgledu unutrašnjosti objekta. Potrošači bi, uz kupovinu po DIS-ovim čuvenim niskim cenama, u novom ambijentu ubuduće trebalo da se osećaju kao u najskupljim radnjama u okviru tržnih centara. Oprema ugrađena u novi objekat pruža daleko bolji ugođaj pri kupovini svakom potrošaču, naročito onima sa manjom visinom kojima je na dosadašnjoj opremi jedan deo često bio nedostupan. Sada je visina polica primerena svim potrošačima. Energetska efikasnost je polje na kome je takođe učinjen veliki iskorak. Ovim DIS nedvosmisleno pokazuje svoju opredeljenost ka društveno odgovornom i ekološki angažovanom poslovanju.

 
DIS podelio školski pribor prvacima u Krupnju
Datum: 29. avgust 2014.

Kompanija DIS je u Krupnju organizovala humanitarni događaj na kome su svim đacima prvacima iz grada koji je teško postradao u nedavnim poplavama podeljeni rančevi sa kompletnim školskim priborom, neophodnim za svakodnevnu nastavu. Podeljeno je 133 paketa, a akcija je napravljena u saradnji sa dnevnim listom Kurir, kao medijskim partnerom.
Na platou ispred Doma kulture u Krupnju okupilo se nekoliko stotina roditelja sa decom, a za zabavu i dodatno raspoloženje najmlađih školaraca bila je zadužena pevačica Goca Tržan.
-Mnogo hvala DIS-u na ovome, deca su se mnogo obradovala, a nama znači pomoć u njihovom opremanju za početak škole - rekla nam je Zorica Petrović, jedna od majki.
Među okupljenim Krupanjcima bio je i predsednik skupštine opštine Aleksandar Zeljić.
-Veliki događaj za naš grad, hvala vam puno. Svaka pomoć nam mnogo znači, a posebno ljudima koji baš sada spremaju decu za školu. DIS je domaća trgovina, koja shvata probleme s kojima se suočavamo i još jednom je potvrdio zbog čega je omiljen među narodom – rekao nam je Zeljić.

     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane