Kontakt

     
 
Vesti
 
 
DIS JE OTVORIO RENOVIRANI OBJEKAT U SMEDEREVU
Datum: 12. jun 2014.

Posle mesec dana radova renovirani DIS Smederevo dočekuje potrošače od 12.06.2014.

Najveći trgovinski lanac u domaćem vlasništvu, kompanija DIS iz Krnjeva, u potpunosti je renovirala svoj objekat u Smederevu. Svečano otvaranje je bilo 12.06.2014, i pratile su ga mnogobrojne akcije namenjene potrošačima. DIS Smederevo je bio prvi otvoreni market u lancu, stoga se našao prvi na listi za modernizaciju. Renoviranje objekta u Smederevu primer je daljeg pravca unapređenja procesa kupovine u DIS-u. Ovom prilikom predstavljen je i prvi u nizu Zrno cafe-a, novog lanca modernih ugostiteljskih objekata, u kome će ubuduće moći da uživaju svi posetioci DIS-ovih marketa.

Najveći pomak ostvaren je u izgledu unutrašnjosti objekta. Potrošači bi, uz kupovinu po DIS-ovim čuvenim niskim cenama, u novom ambijentu ubuduće trebalo da se osećaju kao u najskupljim radnjama u okviru tržnih centara. Oprema ugrađena u novi objekat pruža daleko bolji ugođaj pri kupovini svakom potrošaču, naročito onima sa manjom visinom kojima je na dosadašnjoj opremi jedan deo često bio nedostupan. Sada je visina polica primerena svim potrošačima. Posebna pažnja posvećena je kategorijama robe za decu i žensku populaciju, i njihovom pakovanju na pažljiv način, kako bi u svakom trenutku bile dostupne. Energetska efikasnost je polje na kome je takođe učinjen veliki iskorak. Ovim DIS nedvosmisleno pokazuje svoju opredeljenost ka društveno odgovornom i ekološki angažovanom poslovanju.

U planu su i rekonstrukcije objekata u Pančevu i Novom Sadu. Kao i u Smederevu, i ovde će se voditi računa o specifičnostima lokalnog tržišta i navikama potrošača. Pažljivo prateći njihove potrebe i pravovremeno reagujući, DIS se u svakom trenutku trudi da na delu dokaže poruku slogana „Kupićeš više“.

 
DIS uplatio dodatnih 2.000.000 dinara
Datum: 23. maj 2014.

Najveći domaći trgovinski lanac DIS je među prvima pritekao u pomoć nastradalima od poplava. U saradnji sa Pinkom i RTS-om, DIS nastavlja da pomaže sa još 2.000.000 dinara. Dosadašnju pomoć u robi u vrednosti od preko 3.000.000 dinara, DIS je već isporučio ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima. DIS je domaća kompanija koja je uvek uz svoj narod i nastaviće da pomaže ugrožene koliko god to bude bilo potrebno.

 
DIS šalje dodatnih 1.000.000 dinara u robi za ugrožene
Datum: 20. maj 2014.

Najveći domaći trgovinski lanac DIS nastavlja sa pružanjem pomoći ljudima postradalim u nezapamćenim poplavama koje su pogodile veliki deo Srbije. Dodatnih 1.000.000 dinara u robi biće isporučeno kriznim štabovima u Bajinoj Bašti, Paraćinu, Jagodini i Smederevskoj Palanci. Najveći deo pomoći čine sredstva za dezinfekciju, flaširana voda i osnovne životne namirnice. Pomoć u robi vrednoj 2.000.000 dinara DIS je prethodno već isporučio ugroženom stanovništvu u poplavljenim mestima. Kompanija DIS poručuje da će i dalje pratiti razvoj događaja i pomagati postradalo stanovništvo. „Svi zaposleni u DIS-u svesni su jako teške situacije u kojoj se država sada nalazi, a posebno oni ljudi koji su ostali bez svojih najmilijih i svojih kuća. Mnogi od nas su i privatno učestvovali u pružanju pomoći, a kompanija DIS će i dalje biti na vezi sa državnim organima i učinićemo sve što je u našoj moći da pomognemo“ kaže Ivan Šuleić, direktor marketinga DIS-a.

 
DIS daje 2 miliona u robi za porodice pogođene poplavama
Datum: 16. maj 2014.

Najveći domaći trgovinski lanac DIS odlučio je da pomogne domaćinstvima ugroženim u poplavama koje su pogodile našu zemlju. Pomoć u robi vrednoj 2.000.000 dinara, DIS će dostaviti Štabovima za vanredne situacije u Beogradu, Loznici, Smederevskoj Palanci i Krupnju za dalju distribuciju u naseljima koja su najteže stradala od vodene stihije. Direktor DIS-a Darko Aćimović kaže da je DIS kao domaća kompanija uvek uz svoj narod i da je od početka nepogoda u stalnom kontaktu sa organima Vlade Srbije. „Složili smo se da je najpotrebnija pomoć u robi, pre svega u osnovnim životnim namirnicama i flaširanoj vodi“, kaže Aćimović i dodaje da će upravo ti proizvodi činiti paket pomoći od 2 miliona dinara.

 
Radovi u toku – renoviramo DIS Smederevo
Datum: 12. maj 2014.

DIS Smederevo je prvi otvoren objekat u našem sistemu. Stoga je i prvi na listi objekata koje ćemo renovirati i na taj način prilagoditi novim trendovima na tržištu. Novim izgledom, kvalitetnijom uslugom i savremenijom opremom učinićemo kupcima boravak u našem objektu još prijatnijim, što bi sa našim već čuvenim niskim cenama trebalo da zadovolji sve njihove zahteve i potrebe. U toku opsežnih radova biće postavljen potpuno novi pod, bolje osvetljenje objekta, kvalitetna klimatizacija, a na odeljenjima će biti instalirana najsavremenija oprema. Ukupna vrednost investicije je 1,2 miliona evra, a otvaranje renoviranog objekta planirano je za 12.06.2014.

     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane