Kontakt
     
 
Vesti
 
 
NISKE CENE STIŽU U KALUĐERICU!
Datum: 10. novembar 2016.

Najnoviji u nizu marketa najvećeg domaćeg maloprodajnog lanca, kompanije DIS, biće otvoren 10.11.2016. u Kaluđerici.  Stanovnici Kaluđerice će od sada imati priliku da uživaju u kupovini po DIS-ovim niskim cenama, kao i u odličnom izboru artikala. DIS će kao i uvek potrošače posebno obradovati akcijom „Svaki 50. kupac dobija GRATIS kupovinu“, praćenom brojnim prijatnim iznenađenjima za sve posetioce. Već od ranih jutarnjih sati očekuje se veliki broj kupaca koji će se na licu mesta uveriti u poruku iz poznatog slogana: DIS, Platićeš manje“

 
NISKE CENE STIŽU U BORČU!
Datum: 13. oktobar 2016.

Ova jesen je stanovnicima beogradskog naselja Borča donela lepo iznenađenje. Najveći domaći trgovinski lanac, kompanija DIS, otvorila je danas novi market i tako nastavila sa sirenjem svoje prodajne mreze I omogućila mnogobrojnim žiteljima Borče i okoline da konačno mogu da kupuju po čuvenim DIS-ovim niskim cenama. Izgradnja i otvaranje ritejl parka „SHOPPI“ su bile prilika koju DIS nije želeo da propusti. Celokupni kompleks se prostire na skoro 4,5 hektara i posetiocima nudi izuzetno atraktivne sadržaje. U tom prostoru smestio se i borčanski DIS koji, sa svojih 2.000 m², veličinom spada u standardne objekte ovog lanca. Potrošače je uz veliki izbor od preko 8.000 različitih artikala dočekalo osam kasa sa kojih se tokom celog dana čuo prepoznatljivi zvučni signal koji označava da je ta kupovina gratis. Iako je akcija „Svaki pedeseti kupac dobija gratis kupovinu“ sada postala već tradicionalni deo otvaranja novih, i onih starih ali u potpunosti renoviranih, DIS-ovih marketa, ona ipak nije ni najmanje izgubila na svojim čarima. Ovog oktobarskog jutra dodatnu radost kod kupaca izazvalo je i 100 poklon paketa za prvih 100 najbržih kupaca.

 
Uspešna resertifikacija - DIS-u po treći put zvanično potvrđeno poslovanje po najvišim svetskim standardima
Datum: 8. septembar 2016.

Najveći domaći trgovinski lanac, kompanija P.T.P. DIS iz Krnjeva, dobila je po treći put zvanični sertifikat o poslovanju u skladu sa standardima ISO 9001:2008 i HACCP sistemom. Implementacija sistema menadžmenta kvaliteta prema zahtevima standarda ISO 9001:2008 podrazumeva poboljšanje efikasnosti rada - manju pojavu neusaglašenosti i manji broj grešaka zbog unapređenih poslovnih procesa. Na ovaj način DIS pokazuje svojim kupcima da može da zadovolji njihove potrebe u svakom trenutku i da obezbedi stalni kvalitet svojih proizvoda. HACCP sistem je od izuzetnog značaja za sve subjekte u poslovanju hranom jer se njime reguliše proizvodnja i promet zdravstveno bezbedne hrane.Sertifikati za standard ISO 9001:2008 i HACCP sistem kvaliteta se izdaju na period od 3 godine i svake godine se sprovodi redovni nadzor. Sertifikaciju obavlja ovlašćena međunarodna sertifikaciona kuća BUREAU VERITAS d.o.o. koja sarađuje sa preko 80.000 uspešnih kompanija širom sveta. Kompanija DIS je ove sertifikate prvi put dobila 2010. godine. DIS je dobijanjem ovih sertifikata potvrdio jasnu opredeljenost ka poslovanju prema najvišim svetskim standardima, čime krajnji potrošači dobijaju vrhunsku uslugu i sigurnost.

 
PORODILIŠTE U PANČEVU DOBILO NOVI APARAT!
Datum: 8. jun 2016.

Danas je u pančevačkom porodilištu svečano predat na korišćenje aparat za proveru sluha kod beba. Sredstva za nabavku ovog uređaja prikupljena su u nedavnoj Teleton akciji „Blic fondacije“ i RTS-a. Kompanija DIS je svojom donacijom od 1.000.000 dinara direktno doprinela ostvarenju ovog plemenitog cilja. Ovim putem se zahvaljujemo svim građanima i kompanijama koji su zajedno sa nama uzeli učešća u ovoj humanitarnoj akciji. Kompanija DIS će i ubuduće, sa radošću i ponosom nastojati da pomogne svima kojima je to neophodno. 

 
SRBIJA UJEDINJENA U HUMANOJ AKCIJI!
Datum: 25. maj 2016.

U Teleton akciji „Blic fondacije“ i RTS-a sinoć su prikupljena sredstva za nabavku aparata za proveru sluha kod beba za 56 porodilišta u Srbiji. Kompanija DIS je svojom donacijom od 1.000.000 dinara doprinela ostvarenju ovog plemenitog cilja. Ovim putem se zahvaljujemo svim građanima i kompanijama koji su zajedno sa nama uzeli učešća u ovoj humanitarnoj akciji. DIS će u skladu sa svojim mogućnostima i ubuduće sa radošću i ponosom pomagati svima kojima je to potrebno. 

     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
AKCIJA DORUČAK
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane