Kontakt
     
 
Vesti
 
 
DIS pomogao izgradnju prihvatilišta za napuštene životinje
Datum: 5. februar 2015.

Kompanija DIS nastavlja da pomaže lokalnoj zajednici u rešavanju komunalnih problema. Na 50 ari zemljišta lociranog u radnoj zoni, na izlazu iz Velike Plane ka Velikom Orašju, formiran je komunalni punkt – prihvatilište za napuštene životinje. Trenutno je pod krov stavljeno oko 60m2, uz to je ograđen i deo prostora za šetnju životinja. Naša kompanija je donacijom od 15.000 dinara pomogla ubrzanju radova na završetku ove faze izgradnje.Ljiljana Đorđević Živanović, načelnica odeljenja za inspekcijske poslove opštine Velika Plana, zahvalila se kompaniji DIS na pruženoj pomoći. -Realizacija ovog, za našu opštinu veoma bitnog projekta, ne bi bila moguća bez podrške privrednih subjekata, budući da su budžetska sredstva nedovoljna. Na sreću postoje firme i pojedinci spremni da pomognu ostvarenju plemenite ideje. U ovoj fazi napravili smo samo punkt u okviru koga će napuštene životinje moći da budu smeštene dok ih ne preuzme neki od azila sa kojima opština ima ugovor. Nadamo se da će u sledećim godinama celokupno zemljište namenjeno ovom poduhvatu biti uređeno kao savremeni azil sa pripadajućom veterinarskom stanicom i svim ostalim potrebnim objektima. Na ovaj način bi opština Velika Plana trajno rešila jedan od komunalnih problema.”

 
NOVO RADNO VREME DIS MARKETA BEOGRAD
Datum: 26. januar 2015.

Beogradski DIS market će od 01.02.2015. poslovati sa novim radnim vremenom. Najveći objekat u našem lancu će ubuduće svoja vrata svakodnevno otvarati u 06h, a radni dan će se završavati u 22h. Kompanija DIS će nastaviti sa konstantnim praćenjem potreba potrošača i unapređenjem procesa kupovine u svim svojim marketima.

 
Počinje DIS-ov kviz „Ko pre njemu dve“
Datum: 19. januar 2015.

Na Fejsbuk stranici kompanije DIS od ponedeljka 19.01. počinje kviz znanja u kome će svakodnevno moći da učestvuju svi naši fejsbuk prijatelji. Cilj igre je tačno odgovaranje na što više postavljenih pitanja u što kraćem roku. Svi imaju pravo da učestvuju u kvizu jednom dnevno. Kviz traje od ponedeljka do nedelje, a ponedeljkom u 12h se objavljuje pobednik za proteklu nedelju. Nagrada je poklon vaučer u vrednosti od 2.000 dinara za kupovinu u marketima DIS-a. Vaučer se preuzima u najbližem DIS marketu.

 
DIS najbolji u korporativnoj bezbednosti
Datum: 25. novembar 2014.

Kompanija DIS dobitnik je ovogodišnje nagrade za korporativnu bezbednost, koju drugu godinu zaredom dodeljuje Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti u saradnji sa Privrednom komorom Beograda. Međunarodna stručna konferencija Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2014, održana je na Nacionalnoj vozačkoj akademiji – NAVAK u Subotištu.

 
Ovogodišnje okupljanje organizovano je kao stručni skup sa međunarodnim učešćem menadžera korporativne bezbednosti iz javnog i privatnog sektora u Republici Srbiji, ali i regiona, sa ciljem razmene iskustava i primera dobre prakse u zemlji i regionu (Slovenija, Hrvatska, Makedonija, BIH i dr.), kao i prihvatanje korporativne bezbednosti kao važnog činioca u procesima upravljanja u javnim i privatnim kompanijama i drugim institucijama u oblasti korporativne bezbednosti.


Osim godišnje nagrade SAMKB za 2013. godinu u kategoriji najbolja kompanija, koju je u ime kompanije DIS preuzeo Mladen Raonić, dodeljene su i nagrade za najboljeg menadžera i najbolju knjigu u oblasti korporativne bezbednosti.

 
Kupovaćeš lepše u Novom Sadu - DIS
u potpuno novom izdanju
Datum: 13. novembar 2014.

Nakon dve godine uspešnog poslovanja, DIS market u Novom Sadu je detaljno renoviran i u četvrtak 13.11. ponovo otvoren za sve potrošače. U želji da maksimalno unapredi proces kupovine u svojim marketima, naš najveći domaći trgovinski lanac je letos počeo akciju renoviranja svih svojih objekata. Do sada su potpuno nov enterijer dobili marketi u Smederevu, Kruševcu i Pančevu, a sada im se priključio i novosadski DIS. Radovima je obuhvaćena rekonstrukcija objekta od poda do plafona. Posebna pažnja posvećena je podizanju nivoa prijatnosti pri kupovini, pa su u skladu sa tim novi rafovi visinom prilagođeni svim potrošačima. Uz rasvetu, podešenu tako da svi segmenti ponude budu predstavljeni na jasan i prirodan način, vodilo se računa i o ekološkim aspektima. Nove rashladne vitrine najsavremenijeg zatvorenog tipa doneće značajne energetske uštede. Time je kompanija DIS još jednom u praksi potvrdila svoju opredeljenost ka društveno odgovornom poslovanju. Uz širok izbor ponuđenih artikala, i već poslovično čuvene DIS-ove niske cene, potrošačima su na raspolaganju nova bogato opremljena odeljenja Pekare i Pijace.Otvaranjem ovog renoviranog objekta ispunjen je ovogodišnji plan, nastavak i završetak akcije očekuje se do kraja naredne godine. Prosečna predračunska vrednost investicije u pojedinačni objekat iznosi milion evra, a poseban kuriozitet predstavlja podatak da DIS-ovi timovi ovaj posao sada obavljaju u roku kraćem od četiri nedelje. Konstantan rad na unapređenju svih aspekata usluge u DIS-u će biti nastavljen nesmanjenim intenzitetom i u narednom periodu.

     
 
 
 
VIKEND AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane