Kontakt
     
 
Vesti
 
 
Osmeh je na svakom licu, stigao je DIS u Rakovicu!
Datum: 19. oktobar 2017.

Brojni potrošači su od ranog jutra krenuli prema novootvorenom šoping centru „Capitol Park Rakovica“ smeštenom na adresi Patrijarha Dimitrija 14. Svakako da je jedan od bitnih razloga za to i otvaranje novog DIS marketa. Posetioce je spremno dočekao odličnom ponudom, čuvenim niskim cenama, brojnim promocijama i ostalim prijatnim iznenađenjima. Veliko interesovanje pobudila je i tradicionalna akcija „Gratis kupovina za svakog pedesetog kupca“, a potrošači su na licu mesta još jednom imali priliku da se uvere u poruku DIS-ovog slogana „Platićeš manje“.

 
DIS stiže u Rakovicu!
Datum: 18. oktobar 2017.

Najveći domaći trgovinski lanac, kompanija DIS, otvoriće u četvrtak 19.10. novi maloprodajni objekat u Beogradu. Ovaj 26. po redu u lancu DIS-ovih marketa, smešten je u okviru novoizgrađenog šoping centra „Capitol Park Rakovica“ na adresi Patrijarha Dimitrija 14. Novi DIS prostire se na preko 4.000 m² prodajnog prostora i opremljen je odličnom ponudom raznovrsnih artikala po DIS-ovim čuvenim niskim cenama. Sve posetioce očekuju brojne promocije i ostala prijatna iznenađenja, uz tradicionalnu akciju „Gratis kupovina za svakog pedesetog kupca“.

DIS Platićeš manje

 
Donacija pametne interaktivne table prvacima u Smederevskoj Palanci
Datum: 1. septembar 2017.

Kompanija “DIS” odlučila je da 01. septembra prvacima osnovne škole “Olga Milošević” u Smederevskoj Palanci donira interaktivnu pametnu tablu. Pored toga svi prvaci osnovne škole “Olga Milošević”, dobili su i „Pionir“ slatke pernice za devojčice i za dečake specijalno pripremljene za ovu priliku kao i po dve knjige iz edicije “Klinci u saobraćaju” koje predstvljaju sažeta osnovna pravila za snalaženje u svakodnevnim saobraćajnim izazovima.

 

Prvacima su se obratiili direktor škole Darko Dimitrijević, predsednik Opštine Toplica Pintorović i Ivan Šuleić komercijalni direktor kompanije DIS.

 

„Prvi susret sa učionicom, učiteljem i drugovima, sa kojima će činiti odeljenje, važan je događaj za svakog prvaka. Ovaj dan pamtiće cela porodica i dete. Nasmejana lica i prijatno osećanje prvaka treba da bude slikа koju će dete zauvek nositi u srcu.  Neka naši mališani na jednostavan način nuče ponašanja u saobraćaju uz pomoć knjižica ali i uz pomoć pametne table. Savremena obrazovna tehnologija, uz korišćenje multimedijalnih sistema, stvara preduslove za angažovanje svih čula u procesu sticanja novih znanja, razvija kreativnost učenika i obezbeđuje veću aktivnost učenika u nastavi i učenju. Interaktivna elektronska tabla poboljšava kvalitet nastave, čini je očiglednom i interaktivnom. Interaktivna tabla ima jak vizuelni efekat koji  pomaže u brzom i jednostavnom shvatanju kao i jednostavnije pamćenje informacija. Nadamo se da smo ovim poklonom barem malo pomogli roditeljima, a decu učinili srećnom,“ istakao je Ivan Šuleić.

 

 
Otvoren je novi DIS u Grockoj!
Datum: 1. septembar 2017.

Otvoren je novi DIS u Grockoj!

Meštani Grocke i okolnih naselja od sada imaju priliku da se na licu mesta uvere u čuvene DIS-ove niske cene. Novi DIS market otvoren je poslednjeg dana avgusta, na adresi Sutjeska 2, u samom srcu Grocke. Brojne posetioce dočekao je odličan izbor artikala po još boljim cenama, uz promocije i celodnevnu DJ zabavu. Posebno obradovani bili su potrošači koji su dobili gratis kupovinu u okviru tradicionalne akcije „Svaki pedeseti kupac dobija gratis kupovinu“. Veliko interesovanje kupci su pokazali za DIS-ove robne marke tako da se u svakoj korpi našao poneki proizvod sa oznakom DOBRO, Tri prsta, Masterclass, JUMBO... DIS market u Grockoj je najnovija karika u najvećem domaćem trgovinskom lancu, želimo im uspešno poslovanje.

DIS Platićeš manje

 
DIS i Henkel uručili vredne donacije za četiri porodilišta u Srbiji
Datum: 30. jun 2017.

DIS i Henkel završile su humanitarnu akciju „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“, uručivši vrednu donaciju Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom Kliničkog centra u Nišu. Predstavnici kompanija obišli su porodilište zajedno sa direktorom Kliničkog centra, nakon čega su uručili komplete posteljina, pakete za porodilje, kao i deterdžent i sredstava za higijenu kako bi budućim mamama omogućili bolje uslove i negu. 

Tom prilikom, prisutnima su se obratili Zoran Radovanović, direktor Kliničkog centra u Nišu, Jelena Šarenac, direktorka za korporativne komunikacije kompanije Henkel Srbija, kao i Marija Gardžić, direktorka ljudskih resursa kompanije DIS.

„Zahvaljujem se kompanijama Henkel Srbija i DIS u ime Kliničkog centra u Nišu i svih naših pacijenata. Ova vredna donacija za nas je od izuzetnog značaja i drago nam je što postoje ovakve društveno odgovorne kompanije, a nadamo se da će i ostale kompanije u Srbiji slediti ovaj primer”, rekao je Zoran Radovanović, direktor Kliničkog centra u Nišu.

„Veoma smo srećni što smo uspeli da obradujemo mame i bebe u Smederevskoj Palanci, Kruševcu, Čačku i sada u Nišu. U saradnji sa DIS-om, obezbedili smo ukupno 800 kompleta posteljina, 400 paketa za porodilje i 2 tone deterdženta za veš za četiri porodilišta u Srbiji. Kompanija Henkel je sa velikim zadovoljstvom učestvovala u akciji jer je jedan od naših glavnih prioriteta pružanje pomoći onima kojima je ona najpotrebnija”, istakla je Jelena Šarenac, direktorka za korporativne komunikacije kompanije Henkel Srbija.

„Kompanija DIS je sa zadovoljstvom prihvatila poziv Henkela i odazvala se akciji. Pokazali smo da zajedno možemo ulepšati živote mama i beba u Srbiji i veoma smo srećni zbog mogućnosti da pomognemo najmlađim članovima našeg društva“, rekla je Marija Gardžić, direktorka ljudskih resursa kompanije DIS.

Kompanije Henkel Srbija i DIS su proteklih meseci realizovale humanitarnu akciju „Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“ u Smederevskoj Palanci, Kruševcu, Čačku i Nišu. Lokalne zajednice u Srbiji mogu i u budućnosti da očekuju sličnu i svesrdnu podršku kompanija Henkel Srbija i DIS.

     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
AKCIJA DORUČAK
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane