Kontakt
     
 
Vesti
 
 
Predstavljen program podrške obrazovanju mladih „Znanje zna budućnost“
Datum: 22. april 2019.

U beogradskom Medija centru 18 aprila, predstavljen je novi DIS program podrške obrazovnim institucijama, organizacijama i ostalim udruženjima kojima je u fokusu obrazovanje mladih, pod nazivom „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“.
 
Mila Ćurčin, direktorka marketinga naše kompanije, obratila se novinarima predstavljanjem novog projekta, nakon čega je i otvoren period prijavljivanja za izdvojena sredstva.
 
Ove godine smo izdvojili 10 miliona dinara za program „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ - polovina sredstava namenjena je najuspešnijoj deci zaposlenih u samoj kompaniji, dok je preostalih 5 miliona dinara namenjeno obrazovnim institucijama, organizacijama i udruženjima širom Srbije.
 
Prijavljivanje za program podrške „ZNANJE ZNA BUDUĆNOST“ biće moguće do 1. juna 2019. godine, nakon čega će se pristupiti odabiru najboljih projekata i realizaciji donacija.
 
Pozivamo sve zainteresovane da pogledaju uslove i mehanizam prijavljivanja na našem sajtu (www.dismarket.rs) i da šire ovu zaista lepu vest i plemenitu priču!

 
Otvaranje DIS marketa na Zmaju
Datum: 18. april 2019.

Dragi potrošači,

Obaveštavamo vas da je DIS market Beograd (Zmaj), na adresi Autoput 18, otvoren danas 18. aprila u 7 časova. Na dan otvaranja organizovana je i tradicionalna promotivna akcija, pa je tako svaki 50. kupac dobio gratis kupovinu!
U renoviranom marketu, Beograđanima je dostupna sjajna ponuda velikog broja kvalitetnih artikala po izuzetnim cenama. Vizuelne prostorne promene donele su estetski i funkcionalni napredak kada je u pitanju enterijer i eksterijer marketa, a veliki napredak je načinjen i u oblasti usluge koja će nakon renoviranja postati još kvalitetnija.
Razvoj i modernizacija prodajne mreže DIS podrazumeva kompletno unapređenje ambijenta, ponude i usluge što je u skladu sa nastojanjem kompanije da svim svojim kupcima obezbedi najbolje uslove za zaista super kupovinu svakog dana.

 
Renoviranje objekta DIS market Beograd
Datum: 5. april 2019.

Dragi potrošači,

Obaveštavamo vas da će objekat DIS market Beograd (Zmaj), na adresi Autoput 18, biti privremeno zatvoren od 08.04. zbog renoviranja.

Vidimo se na staroj adresi u novom ambijentu, a o tačnom datumu otvaranja bićete blagovremeno obavešteni.

Hvala na razumevanju.

 
SUPER DIS u Vrnjačkoj Banji!
Datum: 27. mart 2019.

Još jedan SUPER DIS objekat otvoren je danas 27.03.2019. u Vrnjačkoj Banji, na adresi Kneza Miloša 36.
U moderno uređenom prostoru novog marketa, stanovnike Vrnjačke Banje očekuje fantastična ponuda od oko 5000 artikala. DIS je na dan otvaranja organizovao i tradicionalnu promotivnu akciju – svaki 50. kupac dobija gratis kupovinu!
Novi format prodajnih objekata SUPER DIS je doneo vizuelne promene enterijera i eksterijera marketa, ali i veliki napredak u oblasti usluge koja postaje još kvalitetnija. Market u Vrnjačkoj Banji je 32. objekat u DIS prodajnoj mreži, a 7. po redu objekat novog koncepta Super DIS. Razvoj novog SUPER DIS koncepta, koji podrazumeva kompletno unapređenje ambijenta, ponude i usluge, u skladu je sa nastojanjem kompanije da svim svojim kupcima obezbedi najbolje uslove za zaista super kupovinu svakog dana.

 
Novi SUPER DIS u Staroj Pazovi!
Datum: 15. mart 2019.

Potpuno nov SUPER DIS objekat otvoren je 15.03.2019. u Staroj Pazovi, na adresi Karađorđeva 84.
U moderno uređenom prostoru novog marketa, stanovnike Stare Pazove očekuje fantastična ponuda sa više od 5000 sjajnih artikala. DIS je, tradicionalno, na dan otvaranja organizovao i posebnu promotivnu akciju – svaki 50. kupac dobija gratis kupovinu!
Novi format prodajnih objekata SUPER DIS donosi vizuelne promene enterijera i eksterijera marketa. Pored toga, novi standardi koje je postavila kompanija DIS, osiguraće i veliki napredak u oblasti usluge koja će postati još kvalitetnija. Razvoj novog SUPER DIS koncepta, koji podrazumeva kompletno unapređenje ambijenta, ponude i usluge, u skladu je sa nastojanjem kompanije da svim svojim kupcima obezbedi najbolje uslove za zaista super kupovinu svakog dana.

     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane