Kontakt
     
 
Vesti
 
 
Prvi DIS u Disovom gradu
Datum: 27. mart 2015.

Najveći domaći lanac maloprodaje, kompanija DIS iz Krnjeva, otvoriće svoj novi market 02.04.2015. u Čačku, u sklopu novog tržnog centra Stop shop, na adresi Bulevar Vuka karadžića bb. Sedamnaesti u nizu DIS marketa prostire se na 4.000 m² i ima 12 kasa, a potrošačima nudi preko 8.000 artikala. Novi moderno dizajniran objekat uređen je u skladu sa rešenjima koje DIS od 2014. primenjuje u okviru opsežnog programa rekonstrukcije postojećih marketa.
Ovakav ambijent potrošačima, uz kupovinu po DIS-ovim čuvenim niskim cenama, pruža osećaj kupovine kao u najskupljim radnjama u okviru tržnih centara. Uz visinu polica primerenu svim potrošačima, posebna pažnja posvećena je kategorijama robe za decu i žensku populaciju, i njihovom pakovanju na pažljiv način, kako bi u svakom trenutku bile dostupne. Energetska efikasnost je polje na kome je takođe učinjen veliki iskorak. Ovim DIS nedvosmisleno pokazuje svoju opredeljenost ka društveno odgovornom i ekološki angažovanom poslovanju.

 
Potpisan memorandum s Kancelarijom za KiM
Datum: 25. mart 2015.

Kompanija "DIS" i Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije potpisali su danas memorandum o strateškoj saradnji u širenju maloprodajne mreže na području AP Kosovo i Metohija.

U ime Kancelarije za KiM memorandum je potpisao direktor Marko Đurić, a u ime PTP DIS d.o.o. Krnjevo generalni direktor Darko Aćimović.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju i najveća domaća trgovinska firma "DIS" zajedno će raditi na ekonomskom oporavku i društvenom razvoju, a samim tim i na poboljšanju uslova za opstanak nealbanske zajednice na teritoriji Kosova i Metohija.

Poseban akcenat saradnje biće stavljen na stimulisanje ekonomskog rasta kroz širenje mreže maloprodaje “DIS” na području KiM, na uspostavljanje kooperativnih odnosa sa privrednim subjektima na području KiM i na podsticanje poljoprivrednih proizvođača sa područja Kosmeta da povećanjem poljoprivredne proizvodnje i obezbeđivanjem plasmana ostanu u svojim domaćinstvima.

Generalni direktor DIS-a Darko Aćimović rekao je da je njegova kompanija osetila snažnu potrebu da podrži srpsko stanovništvo u našoj južnoj pokrajini.

- Očekujemo da u prvoj fazi podržimo razvoj poljoprivredne proizvodnje i uđemo u otkup poljoprivrednih proizvoda, a kasnije bismo prešli u razvoj maloprodajnog sistema, ili distributivnog centra. Najbliža opcija nam je stvaranje franšize i saradnja sa već postojećim maloprodajnim objektima - kaže Aćimović.

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić istakao je da naša preduzeća moraju polako ponovo da zauzmu mesto koje im prirodno pripada na KiM, jer je njihovo učešće u privredi KiM značajano za održivost sprske zajednice, a značajno je i za kompanije.

- Nadamo se da će odluka DIS-a da predstavljati značajan znak ohrabrenja i za druge privredne subjekte da svoje poslovanje prošire i na Kosovo i Metohiju. Proces normalizacije odnosa i činjenica da srpski predstavnici učestvuju u Vladi u Prištini danas znači da će srpske kompanije imati neuporedivo više otvorena vrata u tim institucijama, nego što su imali ranije. Trebalo bi da iskoristimo tu situaciju i zauzmemo deo tržišta koji nam prirodno pripada, a i da stvorimo uslove da naša zajednica može da sopstvenim privređivanjem ostvaruje svoju egzistenciju - rekao je Đurić.

 
PLATIĆEŠ MANJE, KUPIĆEŠ TIGANJE
Datum: 5. mart 2015.

SVETSKI HIT U POSUĐU SA NELEPLJIVIM PREMAZOM I STONE EFEKTOM
Ovog proleća kompanije DIS i Metalac će prijatno iznenaditi potrošače atraktivnom akcijom „Platićeš manje, kupićeš tiganje“. U periodu od 06.03.2015. do 07.06.2015. u svim DIS marketima potrošači će imati priliku za nabavku Pantheon nonstick tiganja po povlašćenoj ceni. Za svakih 500 dinara potrošenih u DIS-u, potrošači će dopiti po jedan kupon. Sa sakupljenih 10 kupona, svaki od ponuđenih tiganja mogu da kupe po čak 50% nižoj ceni.

 
DIS pomogao izgradnju prihvatilišta za napuštene životinje
Datum: 5. februar 2015.

Kompanija DIS nastavlja da pomaže lokalnoj zajednici u rešavanju komunalnih problema. Na 50 ari zemljišta lociranog u radnoj zoni, na izlazu iz Velike Plane ka Velikom Orašju, formiran je komunalni punkt – prihvatilište za napuštene životinje. Trenutno je pod krov stavljeno oko 60m2, uz to je ograđen i deo prostora za šetnju životinja. Naša kompanija je donacijom od 15.000 dinara pomogla ubrzanju radova na završetku ove faze izgradnje.Ljiljana Đorđević Živanović, načelnica odeljenja za inspekcijske poslove opštine Velika Plana, zahvalila se kompaniji DIS na pruženoj pomoći. -Realizacija ovog, za našu opštinu veoma bitnog projekta, ne bi bila moguća bez podrške privrednih subjekata, budući da su budžetska sredstva nedovoljna. Na sreću postoje firme i pojedinci spremni da pomognu ostvarenju plemenite ideje. U ovoj fazi napravili smo samo punkt u okviru koga će napuštene životinje moći da budu smeštene dok ih ne preuzme neki od azila sa kojima opština ima ugovor. Nadamo se da će u sledećim godinama celokupno zemljište namenjeno ovom poduhvatu biti uređeno kao savremeni azil sa pripadajućom veterinarskom stanicom i svim ostalim potrebnim objektima. Na ovaj način bi opština Velika Plana trajno rešila jedan od komunalnih problema.”

 
NOVO RADNO VREME DIS MARKETA BEOGRAD
Datum: 26. januar 2015.

Beogradski DIS market će od 01.02.2015. poslovati sa novim radnim vremenom. Najveći objekat u našem lancu će ubuduće svoja vrata svakodnevno otvarati u 06h, a radni dan će se završavati u 22h. Kompanija DIS će nastaviti sa konstantnim praćenjem potreba potrošača i unapređenjem procesa kupovine u svim svojim marketima.

     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane