Kontakt
     
 
Vesti
 
 
DUNJI JE POTREBNA POMOĆ!
Datum: 13. januar 2016.

Dunja je kćerkica našeg kolege iz Novog Sada i suočena je sa velikim zdravstvenim izazovima. Za njeno lečenje je potrebno sakupiti preko 5.000.000 dinara. Kompanija DIS je već uplatila 500.000 dinara, a u svim našim maloprodajnim objektima biće postavljene kutije za prikupljanje pomoći. Pozivamo vas da se priključite ovoj humanitarnoj akciji i da svi zajedno pomognemo Dunji da napravi prvi korak.
Sredstva možete donirati i SMS porukom:
Iz Srbije: upiši 126 i pošalji SMS na 3030 (cena poruke je 100 dinara, PDV se ne naplaćuje)
Iz inostranstva: upiši human 126 i pošalji SMS na 455 (cena poruke je 10 CHF)
Računi za uplatu pomoći su:
Dinarski: 160-441363-37
Devizni: 00-540-0001402.0
IBAN: RS35160005400001402038
Hvala u ime svih nas iz DIS-a

 
DIS donirao sredstva fondaciji “Magnet za ljubav”
Datum: 4. januar 2016.

Uplatom 360.000 dinara na račun fondacije “Magnet za ljubav” kompanija DIS je još jednom potvrdila svoju opredeljenost ka društveno odgovornom poslovanju. Fondacija “Magnet za ljubav” osnovana je da bi prikupila sredstva za nabavku skupih i dragocenih aparata kao što su magnetna rezonanca, inkubator, radna stanica, aparat za sedaciju i monitor za praćenje.  Svoj deci, koja su došla na svet malo ranije nego što su doktori predviđali, ovi aparati izuzetno mnogo znače jer bez njih doktori trenutno ne mogu da obave obavezne MRI preglede. DIS će se i ubuduće uvek spremno priključivati ovakvim plemenitim akcijama. Pozivamo vas da nam se u okviru svojih mogućnosti priključite i da zajedno što pre nabavimo uređaje koji su ovoj deci preko potrebni.

 
Prvi januar i Božić neradni
Datum: 28. decembar 2015.

Marketi kompanije DIS u svim gradovima u Srbiji tokom novogodišnjih i božićnih praznika radiće po nešto izmenjenom režimu radnog vremena, stoji u odluci koju je potpisao generalni direktor Darko Aćimović.Tako će poslednjeg dana stare godine 31.12. maloprodajni objekti DIS-a biti otvoreni do 20 časova, a 1. januara 2016. je neradni dan i marketi će biti zatvoreni. Već sledećeg dana 02. januara objekti će biti otvoreni po ustaljenom radnom vremenu. Takođe, na Badnji dan 06.01. radno vreme biće skraćeno do 18 časova, a Božić 07. januar je neradni dan na nivou cele kompanije.

 
Otvoren DIS u Šapcu
Datum: 15. decembar 2015.

Kompanija DIS je otvaranjem marketa u Šapcu, kao svog dvadeset prvog objekta u nizu, dodatno učvrstila poziciju najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. Šapčane je na adresi Stefana Lazarevića bb dočekao moderno uređen i opremljen objekat, ispunjen velikim brojem artikala. Stanovnici Šapca i okoline su sa nestrpljenjem očekivali dolazak nadaleko čuvenih DIS-ovih niskih cena, što je potvrdila odlična posećenost novog DIS-a ne samo tokom otvaranja, već i u danima koji su usledili nakon 15.12.2015. Mnogi potrošači su bili dodatno obradovani akcijom u kojoj je svaki pedeseti kupac na dan otvaranja dobijao gratis kupovinu. Svi prisutni su, uz izuzetno prijatno iskustvo pri kupovini, imali priliku da se na licu mesta uvere u poruku slogana: DIS, Platićeš manje.

 
DIS stiže u Šabac
Datum: 11. decembar 2015.

U Šapcu će 15.12.2015. biti otvoren dvadeset prvi u nizu marketa najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, kompanije DIS iz Krnjeva. Šabac tako postaje još jedna svetla tačka na mapi srpskog tržišta, a potrošače očekuju već poslovično čuvene DIS-ove niske cene. Uz brojne promocije, odličan izbor artikala i usluga, za posetioce je pripremljeno i dodatno lepo iznenađenje. Svaki pedeseti kupac će na dan otvaranja dobiti gratis kupovinu. Novi market se nalazi na adresi Stefana Lazarevića bb, i uređen je u skladu sa modernim enterijerskim rešenjima, koje kompanija DIS primenjuje u sklopu opsežnog programa renoviranja postojećih objekata. Uz energetski efikasne rashladne vitrine, osvetljenje posebno prilagođeno svakom objektu i rafove postavljene tako da omogućavaju nesmetano kretanje velikog broja potrošača kroz objekat, kupce će dočekati i odeljenja pijace, mesare i pekare kojima je poklonjena posebna pažnja prilikom opremanja. DIS poziva sve Šapčane da se na licu mesta uvere u poruku slogana: DIS, Platićeš manje

     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane