Kontakt
     
 
Vesti
 
 
Ponovo radi DIS market u Kruševcu
Datum: 16. septembar 2014.

Najveći trgovinski lanac u domaćem vlasništvu, kompanija DIS, u potpunosti je renovirala svoj objekat u Kruševcu za samo tri nedelje. Svečano otvaranje je zakazano za 18.09.2014. i pratiće ga mnogobrojne akcije namenjene potrošačima. Najveći pomak ostvaren je u izgledu unutrašnjosti objekta. Potrošači bi, uz kupovinu po DIS-ovim čuvenim niskim cenama, u novom ambijentu ubuduće trebalo da se osećaju kao u najskupljim radnjama u okviru tržnih centara. Oprema ugrađena u novi objekat pruža daleko bolji ugođaj pri kupovini svakom potrošaču, naročito onima sa manjom visinom kojima je na dosadašnjoj opremi jedan deo često bio nedostupan. Sada je visina polica primerena svim potrošačima. Energetska efikasnost je polje na kome je takođe učinjen veliki iskorak. Ovim DIS nedvosmisleno pokazuje svoju opredeljenost ka društveno odgovornom i ekološki angažovanom poslovanju.

 
DIS podelio školski pribor prvacima u Krupnju
Datum: 29. avgust 2014.

Kompanija DIS je u Krupnju organizovala humanitarni događaj na kome su svim đacima prvacima iz grada koji je teško postradao u nedavnim poplavama podeljeni rančevi sa kompletnim školskim priborom, neophodnim za svakodnevnu nastavu. Podeljeno je 133 paketa, a akcija je napravljena u saradnji sa dnevnim listom Kurir, kao medijskim partnerom.
Na platou ispred Doma kulture u Krupnju okupilo se nekoliko stotina roditelja sa decom, a za zabavu i dodatno raspoloženje najmlađih školaraca bila je zadužena pevačica Goca Tržan.
-Mnogo hvala DIS-u na ovome, deca su se mnogo obradovala, a nama znači pomoć u njihovom opremanju za početak škole - rekla nam je Zorica Petrović, jedna od majki.
Među okupljenim Krupanjcima bio je i predsednik skupštine opštine Aleksandar Zeljić.
-Veliki događaj za naš grad, hvala vam puno. Svaka pomoć nam mnogo znači, a posebno ljudima koji baš sada spremaju decu za školu. DIS je domaća trgovina, koja shvata probleme s kojima se suočavamo i još jednom je potvrdio zbog čega je omiljen među narodom – rekao nam je Zeljić.

 
DIS kontakt centar radi i nedeljom
Datum: 6. avgust 2014.

DIS-ov kontakt centar će od sada biti na raspolaganju našim potrošačima i nedeljom, u periodu od 08 do 22h. Sve naše aktivnosti su u potpunosti orijentisane ka stalnom podizanju nivoa usluge, tako da je ovo samo još jedna u nizu pogodnosti namenjenih potrošačima. Svi pozivi sa fiksnih telefona su kao i do sada besplatni. Sva pitanja u vezi sa aktuelnom ponudom u DIS marketima, akcijskim sniženjima, radnim vremenom objekata i dodatnim uslugama, potrošači mogu postaviti našim operaterima. Naša najveća briga je da naši potrošači uvek budu zadovoljni, tako da ćemo pažljivo saslušati sve eventualne primedbe, pohvale, predloge i sugestije.

 
DIS JE OTVORIO RENOVIRANI OBJEKAT U SMEDEREVU
Datum: 12. jun 2014.

Posle mesec dana radova renovirani DIS Smederevo dočekuje potrošače od 12.06.2014.

Najveći trgovinski lanac u domaćem vlasništvu, kompanija DIS iz Krnjeva, u potpunosti je renovirala svoj objekat u Smederevu. Svečano otvaranje je bilo 12.06.2014, i pratile su ga mnogobrojne akcije namenjene potrošačima. DIS Smederevo je bio prvi otvoreni market u lancu, stoga se našao prvi na listi za modernizaciju. Renoviranje objekta u Smederevu primer je daljeg pravca unapređenja procesa kupovine u DIS-u. Ovom prilikom predstavljen je i prvi u nizu Zrno cafe-a, novog lanca modernih ugostiteljskih objekata, u kome će ubuduće moći da uživaju svi posetioci DIS-ovih marketa.

Najveći pomak ostvaren je u izgledu unutrašnjosti objekta. Potrošači bi, uz kupovinu po DIS-ovim čuvenim niskim cenama, u novom ambijentu ubuduće trebalo da se osećaju kao u najskupljim radnjama u okviru tržnih centara. Oprema ugrađena u novi objekat pruža daleko bolji ugođaj pri kupovini svakom potrošaču, naročito onima sa manjom visinom kojima je na dosadašnjoj opremi jedan deo često bio nedostupan. Sada je visina polica primerena svim potrošačima. Posebna pažnja posvećena je kategorijama robe za decu i žensku populaciju, i njihovom pakovanju na pažljiv način, kako bi u svakom trenutku bile dostupne. Energetska efikasnost je polje na kome je takođe učinjen veliki iskorak. Ovim DIS nedvosmisleno pokazuje svoju opredeljenost ka društveno odgovornom i ekološki angažovanom poslovanju.

U planu su i rekonstrukcije objekata u Pančevu i Novom Sadu. Kao i u Smederevu, i ovde će se voditi računa o specifičnostima lokalnog tržišta i navikama potrošača. Pažljivo prateći njihove potrebe i pravovremeno reagujući, DIS se u svakom trenutku trudi da na delu dokaže poruku slogana „Kupićeš više“.

 
DIS uplatio dodatnih 2.000.000 dinara
Datum: 23. maj 2014.

Najveći domaći trgovinski lanac DIS je među prvima pritekao u pomoć nastradalima od poplava. U saradnji sa Pinkom i RTS-om, DIS nastavlja da pomaže sa još 2.000.000 dinara. Dosadašnju pomoć u robi u vrednosti od preko 3.000.000 dinara, DIS je već isporučio ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima. DIS je domaća kompanija koja je uvek uz svoj narod i nastaviće da pomaže ugrožene koliko god to bude bilo potrebno.

     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane