Kontakt
     
 
Vesti
 
 
Novi DIS u Beogradu – Mirijevo je postalo centar niskih cena
Datum: 7. avgust 2015.

Najveći trgovinski lanac u domaćem vlasništvu, kompanija DIS iz Krnjeva, otvorila je danas u beogradskom naselju Mirijevo svoj osamnaesti maloprodajni objekat. DIS market Mirijevo nalazi se na adresi Rableova 19, prostire se na 800 m2 i ima 6 kasa. U DIS-u su spremili gratis kupovinu za svakog pedesetog kupca na dan otvaranja, a sve posetioce na dan otvaranja očekuju i posebna iznenađenja i atraktivne promocije. Enterijer mirijevskog DIS-a uređen je u skladu sa najmodernijim rešenjima za objekte ovog tipa koja se primenjuju na razvijenom zapadnom tržištu. Novi DIS je opremljen i posebno dizajniranom rasvetom i energetski štedljivim rashladnim vitrinama. Sve ovo čini iskustvo kupovine u DIS-u još prijatnijim. Kompanija DIS će, u skladu sa svojom politikom društveno odgovornog poslovanja, nastaviti sa primenom ekološki orijentisanih unapređenja u svim segmentima svog poslovanja. DIS Platićeš manje

 
DIS uplatio pomoć od milion dinara bolnici “Stefan Visoki”
Datum: 31. jul 2015.

Kompanija DIS uplatila je donaciju bolnici “Stefan Visoki” u Smederevskoj Palanci u iznosu od milion dinara. Novac je zdravstvenoj ustanovi, koja brine o zdravlju više od 110.000 stanovnika Velike Plane i Smederevske Palanke, bio hitno potreban radi izmirivanja obaveza za medicinski opremu nabavljenu u prethodne tri godine.Kao kompanija kojoj je društveno odgovorno ponašanje u vrhu poslovnih prioriteta DIS je odmah po primanju molbe od strane uprave bolnice “Stefan Visoki” odvojio iznos od milion dinara.-Veoma smo zahvalni ljudima koji vode kompaniju DIS, privrednog lidera u našem regionu, jer su brzo reagovali i uputili nam neophodnu pomoć za dalji nesmetan rad bolnice. Ova ustanova je od velikog značaja za čitavo područje centralne Srbije i sada možemo normalno da nastavimo sa pružanjem zdravstvene nege našim pacijentima – rekao nam je dr Goran Bogdanović, direktor opšte bolnice “Stefan Visoki”.

 
Nove usluge u DIS-u
Datum: 10. jun 2015.

Četiri pogodnosti za potrošačeKompanija DIS konstantno radi na poboljšanju nivoa usluge u svojim marketima. Osluškujući potrebe svojih kupaca i pravovremeno reagujući na njih, DIS je rešio da u asortiman usluga uvede nove, izuzetno zanimljive, pogodnosti namenjene potrošačima.„Popijeno platiš - ostalo vratiš“ je naziv akcije kojom DIS  nudi mogućnost vraćanja nepopijenog pića nabavljenog za rođendane, svadbe, slave ili bilo koju drugu priliku. Rok za vraćanje neotvorenog pića je sedam dana, uz obavezno sačuvan fiskalni račun.Takođe su  uvedene još tri pogodnosti. Pod nazivom „Samo u DIS-u, nema da nema“ potrošačima je pružena prilika da ukoliko je određeni artikal oglašen akcijskom ponudom rasprodat ili ga nema na lageru iz nekog drugog razloga, kupe drugi proizvod odgovarajućeg kvaliteta po približnoj ceni nedostajućeg.Treća u nizu pogodnosti nazvana je „Samo u DIS-u, popust za čekanje“. Maksimalan broj kupaca u redu na kasi je pet. Ovo pravilo se ne odnosi na brze kase. Ukoliko se kupac nađe u situaciji da je šesti u redu na kasi, a da je u redovima na ostalim kasama popunjen maksimalni broj kupaca, dobiće kupon. Pomoću kupona može da ostvari 10 odsto popusta na kupovinu jednog komada bilo kog artikla.„Mora da valja“ je naziv četvrte pogodnosti. Ona pokriva situaciju u kojoj kupac ima opravdanu reklamaciju na kvalitet proizvoda, ili eventualno nađe proizvod sa isteklim rokom. U tom slučaju potrošač će dobiti kupon pomoću kog može da ostvari popust kao u prethodno navedenoj usluzi.

 
Ispeci palačinku u DIS-u
Datum: 5. jun 2015.

Kompanija DIS i CIPIRIPI organizuju veliko porodično takmičenje „Naj cipičinke Srbije” u DIS objektima u osam gradova Srbije. Prvi u nizu događaja biće u subotu 6. juna u beogradskom marketu DIS, a dan kasnije takmičenje se nastavlja u Novom Sadu. Sledeća tri vikenda karavan sa palačinkama proći će još kroz šest srpskih gradova i to ovim redom - 13. i 14. jun Vršac i Kragujevac, 20. i 21. jun Čačak i Kraljevo i 27. i 28. jun Niš i Kruševac. U svim gradovima početak ovog slatkog takmičenja predviđen je za 11 časova i trajaće onoliko koliko je potrebno da svih 50 takmičarskih parova (maksimalan broj prijavljenih) ispeku svoje palačinke u tri zasebne „discipline”. Takmičenje „Naj cipičinke Srbije” je porodična manifestacija u kojoj učestvuju najmanje dva člana jedne porodice. Ekipe se takmiče u tri različite kategorije:
Najveći broj ispečenih i namazanih cipičinki
U ovoj igri cilj takmičara je da takmičari ispeku i namažu Cipiripi kremom što veći broj cipičinki za 10 minuta. Svaka ekipa će dobiti sve što je potrebno za pripremu cipičinki i dovoljnu količinu Cipiripi krema. Pobednik ove igre biće porodica koja za 10 minuta ispeče i namaže najveći broj cipičinki. U slučaju da dve ili više ekipa imaju isti broj ispečenih i namazanih cipičinki, među njima će biće organizovano finalno takmičenje.
Najveći broj obrnute cipičinke
Cilj ove igre je obrnuti cipičinku u tiganju što više puta. Jedan član porodice (takmičar) je dužan da cipičinku izbaci iz tiganja tako da se najmanje jednom obrne za 180 stepeni, to jest da padne u tiganj okrenuta svaki put na drugu stranu, dok drugi član porodice bodri takmičara. U slučaju da se cipičinka ne okrene u potpunosti, pređe ivicom preko ivice tiganja ili jednostavno ispadne iz tiganja, brojanje se prekida, a takmičar završava svoje učešće.Pobednik ove igre je takmičar koji najviše puta obrne cipičinku u tiganju. U slučaju da dva ili više takmičara na kraju igre imaju isti broj okrenutih cipičinki igra će se ponoviti samo za njih.
Najkreativnija cipičinka
Cilj ove igre je napraviti i dekorisati cipičinku za 10 minuta uz upotrebu zadatih sastojaka. Svaka ekipa dobiće sve što je potrebno za pripremu cipičinke i njeno ukrašavanje. Stručni žiri ocenjivaće rad ekipa i finalni izgled svih cipičinki i na kraju takmičenja proglasiti pobednika.Ekipe se prijavljuju na dan takmičenja, na posebnim i označenim pultovima ispred DIS objekata u osam gradova širom Srbije. Takmičari će biti prozivani po redosledu prijavljivanja. Maksimalan broj prijavljenih porodica po mestu takmičenja je 50.Nagrade pobednicama u svakoj kategoriji su DIS poklon vaučeri u novčanom  iznosu od 5.000 RSD, kao i poklon paket Cipiripija.

 
DAN POČINJE POPUSTOM ZA DORUČAK
Datum: 1. jun 2015.

Najveći domaći trgovinski lanac DIS je svojim potrošačima za period od 1. do 15. juna 2015. pripremio novu akciju: u svim marketima smo obezbedili širok izbor namirnica za doručak po izuzetno pristupačnim cenama. Ove namirnice po posebnim, nižim cenama, možete da potražite u svim DIS marketima svakog dana tokom trajanja akcije od 7 do 12 časova. Vidimo se!

     
 
 
 
VIKEND AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane