Kontakt
     
 
Vesti
 
 
Kupovaćeš lepše u Novom Sadu - DIS
u potpuno novom izdanju
Datum: 13. novembar 2014.

Nakon dve godine uspešnog poslovanja, DIS market u Novom Sadu je detaljno renoviran i u četvrtak 13.11. ponovo otvoren za sve potrošače. U želji da maksimalno unapredi proces kupovine u svojim marketima, naš najveći domaći trgovinski lanac je letos počeo akciju renoviranja svih svojih objekata. Do sada su potpuno nov enterijer dobili marketi u Smederevu, Kruševcu i Pančevu, a sada im se priključio i novosadski DIS. Radovima je obuhvaćena rekonstrukcija objekta od poda do plafona. Posebna pažnja posvećena je podizanju nivoa prijatnosti pri kupovini, pa su u skladu sa tim novi rafovi visinom prilagođeni svim potrošačima. Uz rasvetu, podešenu tako da svi segmenti ponude budu predstavljeni na jasan i prirodan način, vodilo se računa i o ekološkim aspektima. Nove rashladne vitrine najsavremenijeg zatvorenog tipa doneće značajne energetske uštede. Time je kompanija DIS još jednom u praksi potvrdila svoju opredeljenost ka društveno odgovornom poslovanju. Uz širok izbor ponuđenih artikala, i već poslovično čuvene DIS-ove niske cene, potrošačima su na raspolaganju nova bogato opremljena odeljenja Pekare i Pijace.Otvaranjem ovog renoviranog objekta ispunjen je ovogodišnji plan, nastavak i završetak akcije očekuje se do kraja naredne godine. Prosečna predračunska vrednost investicije u pojedinačni objekat iznosi milion evra, a poseban kuriozitet predstavlja podatak da DIS-ovi timovi ovaj posao sada obavljaju u roku kraćem od četiri nedelje. Konstantan rad na unapređenju svih aspekata usluge u DIS-u će biti nastavljen nesmanjenim intenzitetom i u narednom periodu.

 
DIS market Pančevo zasijao u novom ruhu
Datum: 30. oktobar 2014.

U četvrtak 30.10.2014. otvoren je renovirani DIS market Pančevo. DIS market u Pančevu je treći objekat koji je tokom ove godine u potpunosti renoviran. Posle Smedereva i Kruševca obimni radovi su izvedeni i u ovom objektu. U rekordnom roku od samo 24 dana promenjen je celokupan enterijer, od poda do plafona. Uz novu rasvetu, podešenu tako da svi delovi marketa imaju prijatan stepen osvetljenja, značajnu energetsku uštedu doneće nove rashladne vitrine, najsavremenijeg zatvorenog tipa. Ovo je samo još jedan od načina na koji DIS potvrđuje svoju opredeljenost ka društveno odgovornom i ekološki angažovanom poslovanju. Posebna pažnja je posvećena novim policama, čija je visina primerena svim potrošačima. Kategorije robe namenjene deci i ženskoj populaciji su pozicionirane tako da budu izuzetno lako dostupne, a odeljenja pijace i pekare će od sada pružati mnogo bolji nivo usluge i izbor proizvoda. Ukupan utisak postignut ovim zahvatima je da se potrošač u renoviranom DIS-u oseća kao da kupuje u nekom od velikih evropskih marketa.Kompanija DIS svoju poziciju najvećeg domaćeg trgovinskog lanca zauzela je i zahvaljujući konstantnom radu na unapređenju svih aspekata usluge. Uz širok izbor ponuđenih artikala, i već poslovično čuvene DIS-ove niske cene, kontinuirano se ulaže trud usmeren ka podizanju osećaja prijatnosti pri kupovini. Stalnom edukacijom zaposlenih na svim nivoima, od menadžmenta do kasira, postiže se vidan napredak u efikasnosti, ljubaznosti i povezivanju sa stalnim kupcima, kao i stvaranje uslova za povećanje njihovog broja iz dana u dan.Sledeći objekat na redu za renoviranje je DIS market Novi Sad. Time će ukupan broj marketa renoviranih u toku ove godine porasti na četiri. Prosečni okvir predviđenih investicija po objektu je milion evra. U planu je da u sledećem periodu svi DIS marketi budu usklađeni sa izgledom do sada renoviranih objekata. Pri izvođenju radova će se, kao i do sada, voditi računa o specifičnostima lokalnog tržišta i navikama potrošača.

 
PLATIĆEŠ MANJE, KUVAĆEŠ LEPŠE
Datum: 30. septembar 2014.

Ove jeseni kompanije DIS i Metalac pripremile su zajedničku atraktivnu akciju kojom će obradovati sve kupce u DIS marketima. U periodu od 01.10.2014. do 31.12.2014. za svaku kupovinu u iznosu od 500 dinara kupci će dobijati po jedan kupon (npr: ako je iznos na računu 2.100 dinara, kupac dobija 4 kupona). Sa sakupljenih 10 kupona kupac ostvaruje pravo na kupovinu jednog komada vrhunskog inox posuđa iz serije „Kulinaria“ po čak 50% nižoj ceni. Ponuđeno posuđe se može kupovati po sopstvenom izboru, onim redosledom koji kupcu najviše odgovara.

 
Otvoren renovirani DIS u Kruševcu
Datum: 18. septembar 2014.

Objekat trgovinskog lanca DIS u Kruševcu, posle nepunih mesec dana detaljne rekonstrukcije unutrašnjosti marketa, u četvrtak 18. septembra ponovo je počeo sa radom. Najveća trgovinska firma u domaćem vlasništvu, na ovaj način nastavlja započetu akciju velikog renoviranja svih marketa u Srbiji.
Ukupna vrednost radova je preko miliona evra, a najveće promene ostvarene su u izgledu unutrašnjosti objekta. Potrošači će sada, uz kupovinu po DIS-ovim čuvenim niskim cenama, u novom ambijentu moći da se osećaju kao u najskupljim radnjama u okviru tržnih centara. Visina polica je sada smanjena i primerena svim potrošačima, promenjeni su podovi, rasveta, ubuduće neće biti viljuškara za dopremanje robe, a posebna pažnja posvećena je kategorijama robe za decu i žensku populaciju. Takođe, detaljno su preuređena odeljenja pijace i pekare, koja će sad pružati mnogo bolji nivo usluge i izbor proizvoda. Takođe i na polju energetske efikasnosti je učinjen veliki iskorak. Postavljene su nove rashladne vitrine, najsavremenijeg zatvorenog tipa, čime DIS nedvosmisleno pokazuje svoju opredeljenost ka društveno odgovornom i ekološki angažovanom poslovanju.

 
Ponovo radi DIS market u Kruševcu
Datum: 16. septembar 2014.

Najveći trgovinski lanac u domaćem vlasništvu, kompanija DIS, u potpunosti je renovirala svoj objekat u Kruševcu za samo tri nedelje. Svečano otvaranje je zakazano za 18.09.2014. i pratiće ga mnogobrojne akcije namenjene potrošačima. Najveći pomak ostvaren je u izgledu unutrašnjosti objekta. Potrošači bi, uz kupovinu po DIS-ovim čuvenim niskim cenama, u novom ambijentu ubuduće trebalo da se osećaju kao u najskupljim radnjama u okviru tržnih centara. Oprema ugrađena u novi objekat pruža daleko bolji ugođaj pri kupovini svakom potrošaču, naročito onima sa manjom visinom kojima je na dosadašnjoj opremi jedan deo često bio nedostupan. Sada je visina polica primerena svim potrošačima. Energetska efikasnost je polje na kome je takođe učinjen veliki iskorak. Ovim DIS nedvosmisleno pokazuje svoju opredeljenost ka društveno odgovornom i ekološki angažovanom poslovanju.

     
 
 
 
VIKEND AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane