Kontakt
     
 
Vesti
 
 
Popust za penzionere produžen dva dana
Datum: 24. april 2015.

Kompanija DIS nastavlja sa akcijom specijalnog popusta za najstarije potrošače dva puta mesečno. Zbog velikog interesovanja penzionera za ovu vrstu kupovine, ubuduće ova akcija će se umesto dva dana u terminima isplate penzija, organizovati u trajanju od dva puta po tri dana. Tako će penzioneri po povlašćenim cenama za veliki deo asortimana robe sada u marketima DIS-a moći da pazare 10, 11. i 12. u mesecu kao i 25, 26. i 27. Akcija sa specijalnim popustom za penzionere počela je polovinom februara i naišla je na odličan prijem kod najstarijih potrošača.  Penzioneri uz ličnu kartu i poslednji penzioni ček mogu da kupe artikle iz ponuđenog asortimana po cenama 10 odsto nižim od redovnih. U dogovoru sa dobavljačima, DIS se potrudio da penzionerima ponudi širok asortiman proizvoda, od kojih neki možda i nisu na njihovim redovnim spiskovima za kupovinu.

 
Platićeš manje, spavaćeš lepše
Datum: 6. april 2015.

DIS je ovog proleća za sve svoje kupce pripremio posebno iznenađenje, akciju pod nazivom „Platićeš manje, spavaćeš lepše“. Kupci će u periodu od 03.04. do 07.06.2015. uz svaki račun veći od 3.000 dinara dobijati slip (isečak) sa kojim mogu da ostvare pravo na kupovinu jednog od MemoForm proizvoda po čak 35% nižoj ceni. MemoForm jastuci i naddušeci su u potpunosti proizvedeni u Srbiji i predstavljaju savršen kvalitet programa za spavanje.DIS, platićeš manje, spavaćeš lepše

 
Otvoren prvi DIS u Disovom gradu
Datum: 2. april 2015.

U Čačku je 02.04.2015. otvoren sedamnaesti u nizu DIS marketa. Čačanski DIS prostire se na 4.000 m², ima 12 kasa, a potrošačima nudi preko 8.000 artikala. Nalazi se u sklopu novog tržnog centra Stop shop, na adresi Bulevar Vuka Karadžića bb. Novi, moderno dizajniran, objekat uređen je u skladu sa rešenjima koje DIS od 2014. primenjuje u okviru opsežnog programa rekonstrukcije postojećih marketa.Ovakav ambijent potrošačima, uz kupovinu po DIS-ovim čuvenim niskim cenama, pruža osećaj kupovine kao u najskupljim radnjama u okviru tržnih centara. Uz visinu polica primerenu svim potrošačima, posebna pažnja posvećena je kategorijama robe za decu i žensku populaciju, i njihovom pakovanju na pažljiv način, kako bi u svakom trenutku bile dostupne. Energetska efikasnost je polje na kome je takođe učinjen veliki iskorak. Ovim DIS dosledno nastavlja da pokazuje svoju opredeljenost ka društveno odgovornom i ekološki angažovanom poslovanju.

 
Prvi DIS u Disovom gradu
Datum: 27. mart 2015.

Najveći domaći lanac maloprodaje, kompanija DIS iz Krnjeva, otvoriće svoj novi market 02.04.2015. u Čačku, u sklopu novog tržnog centra Stop shop, na adresi Bulevar Vuka karadžića bb. Sedamnaesti u nizu DIS marketa prostire se na 4.000 m² i ima 12 kasa, a potrošačima nudi preko 8.000 artikala. Novi moderno dizajniran objekat uređen je u skladu sa rešenjima koje DIS od 2014. primenjuje u okviru opsežnog programa rekonstrukcije postojećih marketa.
Ovakav ambijent potrošačima, uz kupovinu po DIS-ovim čuvenim niskim cenama, pruža osećaj kupovine kao u najskupljim radnjama u okviru tržnih centara. Uz visinu polica primerenu svim potrošačima, posebna pažnja posvećena je kategorijama robe za decu i žensku populaciju, i njihovom pakovanju na pažljiv način, kako bi u svakom trenutku bile dostupne. Energetska efikasnost je polje na kome je takođe učinjen veliki iskorak. Ovim DIS nedvosmisleno pokazuje svoju opredeljenost ka društveno odgovornom i ekološki angažovanom poslovanju.

 
Potpisan memorandum s Kancelarijom za KiM
Datum: 25. mart 2015.

Kompanija "DIS" i Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije potpisali su danas memorandum o strateškoj saradnji u širenju maloprodajne mreže na području AP Kosovo i Metohija.

U ime Kancelarije za KiM memorandum je potpisao direktor Marko Đurić, a u ime PTP DIS d.o.o. Krnjevo generalni direktor Darko Aćimović.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju i najveća domaća trgovinska firma "DIS" zajedno će raditi na ekonomskom oporavku i društvenom razvoju, a samim tim i na poboljšanju uslova za opstanak nealbanske zajednice na teritoriji Kosova i Metohija.

Poseban akcenat saradnje biće stavljen na stimulisanje ekonomskog rasta kroz širenje mreže maloprodaje “DIS” na području KiM, na uspostavljanje kooperativnih odnosa sa privrednim subjektima na području KiM i na podsticanje poljoprivrednih proizvođača sa područja Kosmeta da povećanjem poljoprivredne proizvodnje i obezbeđivanjem plasmana ostanu u svojim domaćinstvima.

Generalni direktor DIS-a Darko Aćimović rekao je da je njegova kompanija osetila snažnu potrebu da podrži srpsko stanovništvo u našoj južnoj pokrajini.

- Očekujemo da u prvoj fazi podržimo razvoj poljoprivredne proizvodnje i uđemo u otkup poljoprivrednih proizvoda, a kasnije bismo prešli u razvoj maloprodajnog sistema, ili distributivnog centra. Najbliža opcija nam je stvaranje franšize i saradnja sa već postojećim maloprodajnim objektima - kaže Aćimović.

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić istakao je da naša preduzeća moraju polako ponovo da zauzmu mesto koje im prirodno pripada na KiM, jer je njihovo učešće u privredi KiM značajano za održivost sprske zajednice, a značajno je i za kompanije.

- Nadamo se da će odluka DIS-a da predstavljati značajan znak ohrabrenja i za druge privredne subjekte da svoje poslovanje prošire i na Kosovo i Metohiju. Proces normalizacije odnosa i činjenica da srpski predstavnici učestvuju u Vladi u Prištini danas znači da će srpske kompanije imati neuporedivo više otvorena vrata u tim institucijama, nego što su imali ranije. Trebalo bi da iskoristimo tu situaciju i zauzmemo deo tržišta koji nam prirodno pripada, a i da stvorimo uslove da naša zajednica može da sopstvenim privređivanjem ostvaruje svoju egzistenciju - rekao je Đurić.

     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane