Kontakt
     
 
Vesti
 
 
Otvoren renovirani DIS u Velikoj Plani
Datum: 5. novembar 2015.

Stanovnici Velike Plane i okolnih mesta su sa velikim nestrpljenjem dočekali četvrtak. Nakon kraće pauze danas je sa radom počeo potpuno renoviran DIS market u njihovom gradu. Uz asortiman posebno prilagođen njihovim potrebama i već čuvene DIS-ove niske cene, potrošače je dočekao enterijer uređen u skladu sa rešenjima koje DIS primenjuje u sklopu opsežnog projekta renoviranja postojećih objekata. Velika pažnja je poklonjena svakom delu objekta, od osvetljenja, preko novih energetski efikasnih rashladnih vitrina, do pozicioniranja artikala. Novi rafovi svojom visinom i rasporedom omogućavaju kupcima prijatnu kupovinu, a to iskustvo se najčešće poredi sa onim koje su imali potrošači koji su posetili neke od velikih tržnih centara na zapadnom tržištu. Gužva od ranih jutarnjih časova je najbolji pokazatelj da je ovaj projekat uspešno realizovan. Kupce je, uz ostala prijatna iznenađenja, obradovala i akcija „Svaki pedeseti kupac gratis“.

 
INTERNET PRODAVNICA KOJA IMA SMISLA POČINJE SA RADOM
Datum: 4. novembar 2015.

Kupci dobijaju garantovano ono što su želeli na online.dis.rs DIS od 5. novembra svojim potrošačima nudi i mogućnost poručivanja robe preko interneta. Nakon pažljive analize potreba naših kupaca pokrenuli smo aplikaciju koja za cilj ima olakšanje i pojednostavljenje procesa kupovine. Sve što kupac treba da uradi je da putem aplikacije ili sajta poruči željene artikle, označi okvirno vreme kada će doći po poručeno, dođe u DIS kada mu odgovara, plati i preuzme poručeno. Na ovaj način potrošač štedi i vreme i novac, ujedno se oslobađajući od obaveze čekanja kod kuće da mu neko donese robu, što je česta praksa kod drugih internet prodavnica. Takođe se otklanja i mogućnost da vam budu isporučeni artikli koje niste tražili, kao i strah od zloupotrebe podataka sa kreditnih kartica. Poručivanje robe preko interneta bi trebalo da olakša život potrošačima i zato smo pokrenuli DIS interent prodavnicu koja ima smisla.

 
Otvoren DIS u Zrenjaninu
Datum: 29. oktobar 2015.

U Zrenjaninu je 29.10. sa radom počeo devetnaesti u nizu marketa najvećeg domaćeg maloprodajnog lanca, kompanije DIS iz Krnjeva. Zrenjaninski DIS prostire se na 3000 m2  i ima 12 kasa i nalazi se u sklopu TC Aviv. Mnogobrojne posetioce prijatno je iznenadila akcija u kojoj je svaki pedeseti kupac dobio gratis kupovinu. Uz to ih je dočekao veliki izbor artikala po već čuvenim DIS-ovim niskim cenama, kao i enterijer uređen po ugledu na najmodernije objekte ovog tipa na Zapadu. Kupci su posebno interesovanje pokazali za artikle robne marke DOBRO, a znatan broj njih je sa neskrivenim odobravanjem pozdravio ponudu svežeg voća i povrća izloženu na odeljenju pijace.

 
Otvoren renovirani DIS u Smederevskoj Palanci
Datum: 24. oktobar 2015.

U subotu 24.10. sa radom je, nakon kraće pauze, nastavio DIS market u Smederevskoj Palanci. Do prestanka rada tokom oktobra došlo je usled kompletnog renoviranja objekta, što je deo opsežnog programa rekonstrukcije postojećih objekata koji DIS sprovodi od početka prošle godine. Stanovnici Smederevske Palanke su sa nestrpljenjem očekivali početak rada DIS-a, a prema prvim reakcijama slobodno možemo da zaključimo da im se čekanje isplatilo. Uz već čuvene DIS-ove niske cene, dočekao ih je potpuno nov enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca, posebno podešenim osvetljenjem i rashladnim vitrinama koje čuvaju energiju. Primenjena rešenja, uz povećanje prijatnosti pri kupovini, takođe pokazuju i jasnu opredeljenost ove kompanije ka energetski efikasnom, ekološki prihvatljivom, i samim tim društveno odogovornom poslovanju. 

 
DIS MLADENOVAC ZASIJAO U NOVOM RUHU
Datum: 28. septembar 2015.

Mladenovački DIS je otvoren 28.09. posle ukupno 23 dana renoviranja. Opsežni radovi su izvedeni u rekordnom roku, i rezultirali su potpuno izmenjenim izgledom enterijera, od poda do plafona. Postavljene su nove keramičke pločice, moderne gondole, najsavremenije rashladne vitrine, a opsežne promene su napravljene i na osvetljenju marketa. Primenjena rešenja su u skladu sa konceptom koji je u primeni od prošle godine u svim DIS-ovim do sada renoviranim objektima. Kupci ovim dobijaju značajno unapređenje svih aspekata procesa kupovine, a ukupni osećaj najčešće opisuju poređenjem sa kupovinom u marketima na zapadnom tržištu. DIS Mladenovac posluje već šest godina i za to vreme je stekao veliki broj stalnih kupaca, koji ne dolaze samo iz ovog grada već i iz okolnih mesta. Svi oni su sa nestrpljenjem očekivali otvaranje renoviranog objekta. Asortiman robe je, zahvaljujući pažljivom praćenju dosadašnjeg rada ovog marketa, prilagođen njihovim zahtevima. Posebno vidljivo unapređenje je na sektoru pijace i pekare, a uvedeni su i dodatni artikli iz kategorije premijum proizvoda. Renoviranjem ovog objekta nastavljen je proces rekonstrukcije svih DIS marketa, koji će u narednom periodu za cilj imati ujednačavanje izgleda kako postojećih tako i novih marketa u najvećem domaćem trgovinskom lancu.

     
 
 
 
VIKEND AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane