Kontakt
     
 
Vesti
 
 
Uspešna resertifikacija - DIS-u po treći put zvanično potvrđeno poslovanje po najvišim svetskim standardima
Datum: 8. septembar 2016.

Najveći domaći trgovinski lanac, kompanija P.T.P. DIS iz Krnjeva, dobila je po treći put zvanični sertifikat o poslovanju u skladu sa standardima ISO 9001:2008 i HACCP sistemom. Implementacija sistema menadžmenta kvaliteta prema zahtevima standarda ISO 9001:2008 podrazumeva poboljšanje efikasnosti rada - manju pojavu neusaglašenosti i manji broj grešaka zbog unapređenih poslovnih procesa. Na ovaj način DIS pokazuje svojim kupcima da može da zadovolji njihove potrebe u svakom trenutku i da obezbedi stalni kvalitet svojih proizvoda. HACCP sistem je od izuzetnog značaja za sve subjekte u poslovanju hranom jer se njime reguliše proizvodnja i promet zdravstveno bezbedne hrane.Sertifikati za standard ISO 9001:2008 i HACCP sistem kvaliteta se izdaju na period od 3 godine i svake godine se sprovodi redovni nadzor. Sertifikaciju obavlja ovlašćena međunarodna sertifikaciona kuća BUREAU VERITAS d.o.o. koja sarađuje sa preko 80.000 uspešnih kompanija širom sveta. Kompanija DIS je ove sertifikate prvi put dobila 2010. godine. DIS je dobijanjem ovih sertifikata potvrdio jasnu opredeljenost ka poslovanju prema najvišim svetskim standardima, čime krajnji potrošači dobijaju vrhunsku uslugu i sigurnost.

 
PORODILIŠTE U PANČEVU DOBILO NOVI APARAT!
Datum: 8. jun 2016.

Danas je u pančevačkom porodilištu svečano predat na korišćenje aparat za proveru sluha kod beba. Sredstva za nabavku ovog uređaja prikupljena su u nedavnoj Teleton akciji „Blic fondacije“ i RTS-a. Kompanija DIS je svojom donacijom od 1.000.000 dinara direktno doprinela ostvarenju ovog plemenitog cilja. Ovim putem se zahvaljujemo svim građanima i kompanijama koji su zajedno sa nama uzeli učešća u ovoj humanitarnoj akciji. Kompanija DIS će i ubuduće, sa radošću i ponosom nastojati da pomogne svima kojima je to neophodno. 

 
SRBIJA UJEDINJENA U HUMANOJ AKCIJI!
Datum: 25. maj 2016.

U Teleton akciji „Blic fondacije“ i RTS-a sinoć su prikupljena sredstva za nabavku aparata za proveru sluha kod beba za 56 porodilišta u Srbiji. Kompanija DIS je svojom donacijom od 1.000.000 dinara doprinela ostvarenju ovog plemenitog cilja. Ovim putem se zahvaljujemo svim građanima i kompanijama koji su zajedno sa nama uzeli učešća u ovoj humanitarnoj akciji. DIS će u skladu sa svojim mogućnostima i ubuduće sa radošću i ponosom pomagati svima kojima je to potrebno. 

 
DIS stigao i u Novu Pazovu
Datum: 25. april 2016.

U ponedeljak 25.04.2016. je u Novoj Pazovi sa radom počeo dvadeset treći objekat u lancu DIS marketa. Stanovnici Nove Pazove i okolnih mesta su sa radošću dočekali otvaranje DIS-a, uz komentare da su niske cene konačno stigle i direktno kod njih. Posebno ih je obradovalo to što je novi DIS market otvoren uoči Vaskrsa i Praznika rada, tako da praznične nabavke mogu da obave povoljnije, bez potrebe da idu do Beograda ili Novog Sada. Otvaranje je praćeno brojnim promocijama i akcijom „Svaki pedeseti kupac dobija gratis kupovinu”.

 
DIS stiže i u Novu Pazovu
Datum: 24. april 2016.

Svega dva dana nakon otvaranja novog novosadskog DIS-a, najveći domaći trgovinski lanac će 25.04.2016. u Novoj Pazovi otvoriti još jedan novi market. Dvadeset treći objekat u nizu DIS-ovih marketa nalazi se na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 92, prostire se na 1100 m2 i ima šest kasa. DIS market u Novoj Pazovi je uređen u skladu sa savremenim arhitektonskim i dizajnerskim rešenjima, a pored izuzetno prijatnog osećaja pri kupovini, potrošače očekuje i veliki izbor artikala po DIS-ovim čuvenim niskim cenama. Ovo će takođe biti prilika za stanovnike Nove Pazove da se upoznaju sa DOBRO proizvodima, koji će kao i u svim drugim gradovima veoma brzo postati deo njihove svakodnevne kupovine. Na dan otvaranja svaki 50. kupac dobija gratis kupovinu.

     
 
 
 
VIKEND AKCIJA
VELIKA AKCIJA
AKCIJA DORUČAK
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane