Kontakt
     
 
Vesti
 
 
DIS MLADENOVAC ZASIJAO U NOVOM RUHU
Datum: 28. septembar 2015.

Mladenovački DIS je otvoren 28.09. posle ukupno 23 dana renoviranja. Opsežni radovi su izvedeni u rekordnom roku, i rezultirali su potpuno izmenjenim izgledom enterijera, od poda do plafona. Postavljene su nove keramičke pločice, moderne gondole, najsavremenije rashladne vitrine, a opsežne promene su napravljene i na osvetljenju marketa. Primenjena rešenja su u skladu sa konceptom koji je u primeni od prošle godine u svim DIS-ovim do sada renoviranim objektima. Kupci ovim dobijaju značajno unapređenje svih aspekata procesa kupovine, a ukupni osećaj najčešće opisuju poređenjem sa kupovinom u marketima na zapadnom tržištu. DIS Mladenovac posluje već šest godina i za to vreme je stekao veliki broj stalnih kupaca, koji ne dolaze samo iz ovog grada već i iz okolnih mesta. Svi oni su sa nestrpljenjem očekivali otvaranje renoviranog objekta. Asortiman robe je, zahvaljujući pažljivom praćenju dosadašnjeg rada ovog marketa, prilagođen njihovim zahtevima. Posebno vidljivo unapređenje je na sektoru pijace i pekare, a uvedeni su i dodatni artikli iz kategorije premijum proizvoda. Renoviranjem ovog objekta nastavljen je proces rekonstrukcije svih DIS marketa, koji će u narednom periodu za cilj imati ujednačavanje izgleda kako postojećih tako i novih marketa u najvećem domaćem trgovinskom lancu.

 
Investicija - Renoviran DIS u Mladenovcu
Datum: 23. septembar 2015.

DIS-ov market u Mladenovcu biće ponovo otvoren u ponedeljak, 28. septembra, posle radova na renoviranju objekta koji će ukupno trajati 23 dana. Potpuna rekonstrukcija ovog objekta primer je daljeg unapređenja procesa kupovine u DIS-u, koji je započet prošle godine. Kompanija DIS je za ovu investiciju izdvojila 800.000 evra, a do najvećeg pomaka doći će u unutrašnjem izgledu objekta, gde će potrošači moći da uživaju u ambijentu koji pružaju najskuplje radnje u okviru evropskih tržnih centara.Radovi su bili sveobuhvatni. Postavljene su nove keramičke pločice, moderne gondole, najsavremenije rashladne vitrine, a opsežne promene su napravljene i na osvetljenju marketa. Unapređen je i izgled kasa, kojih ima osam, kao i čitavog pratećeg sadržaja koji se nalazi iza njih. Sve u svemu, unutrašnjost objekta će biti radikalno drugačija na prostoru od 1.665 kvadratnih metara.

 
Novi DIS u Beogradu – Mirijevo je postalo centar niskih cena
Datum: 7. avgust 2015.

Najveći trgovinski lanac u domaćem vlasništvu, kompanija DIS iz Krnjeva, otvorila je danas u beogradskom naselju Mirijevo svoj osamnaesti maloprodajni objekat. DIS market Mirijevo nalazi se na adresi Rableova 19, prostire se na 800 m2 i ima 6 kasa. U DIS-u su spremili gratis kupovinu za svakog pedesetog kupca na dan otvaranja, a sve posetioce na dan otvaranja očekuju i posebna iznenađenja i atraktivne promocije. Enterijer mirijevskog DIS-a uređen je u skladu sa najmodernijim rešenjima za objekte ovog tipa koja se primenjuju na razvijenom zapadnom tržištu. Novi DIS je opremljen i posebno dizajniranom rasvetom i energetski štedljivim rashladnim vitrinama. Sve ovo čini iskustvo kupovine u DIS-u još prijatnijim. Kompanija DIS će, u skladu sa svojom politikom društveno odgovornog poslovanja, nastaviti sa primenom ekološki orijentisanih unapređenja u svim segmentima svog poslovanja. DIS Platićeš manje

 
DIS uplatio pomoć od milion dinara bolnici “Stefan Visoki”
Datum: 31. jul 2015.

Kompanija DIS uplatila je donaciju bolnici “Stefan Visoki” u Smederevskoj Palanci u iznosu od milion dinara. Novac je zdravstvenoj ustanovi, koja brine o zdravlju više od 110.000 stanovnika Velike Plane i Smederevske Palanke, bio hitno potreban radi izmirivanja obaveza za medicinski opremu nabavljenu u prethodne tri godine.Kao kompanija kojoj je društveno odgovorno ponašanje u vrhu poslovnih prioriteta DIS je odmah po primanju molbe od strane uprave bolnice “Stefan Visoki” odvojio iznos od milion dinara.-Veoma smo zahvalni ljudima koji vode kompaniju DIS, privrednog lidera u našem regionu, jer su brzo reagovali i uputili nam neophodnu pomoć za dalji nesmetan rad bolnice. Ova ustanova je od velikog značaja za čitavo područje centralne Srbije i sada možemo normalno da nastavimo sa pružanjem zdravstvene nege našim pacijentima – rekao nam je dr Goran Bogdanović, direktor opšte bolnice “Stefan Visoki”.

 
Nove usluge u DIS-u
Datum: 10. jun 2015.

Četiri pogodnosti za potrošačeKompanija DIS konstantno radi na poboljšanju nivoa usluge u svojim marketima. Osluškujući potrebe svojih kupaca i pravovremeno reagujući na njih, DIS je rešio da u asortiman usluga uvede nove, izuzetno zanimljive, pogodnosti namenjene potrošačima.„Popijeno platiš - ostalo vratiš“ je naziv akcije kojom DIS  nudi mogućnost vraćanja nepopijenog pića nabavljenog za rođendane, svadbe, slave ili bilo koju drugu priliku. Rok za vraćanje neotvorenog pića je sedam dana, uz obavezno sačuvan fiskalni račun.Takođe su  uvedene još tri pogodnosti. Pod nazivom „Samo u DIS-u, nema da nema“ potrošačima je pružena prilika da ukoliko je određeni artikal oglašen akcijskom ponudom rasprodat ili ga nema na lageru iz nekog drugog razloga, kupe drugi proizvod odgovarajućeg kvaliteta po približnoj ceni nedostajućeg.Treća u nizu pogodnosti nazvana je „Samo u DIS-u, popust za čekanje“. Maksimalan broj kupaca u redu na kasi je pet. Ovo pravilo se ne odnosi na brze kase. Ukoliko se kupac nađe u situaciji da je šesti u redu na kasi, a da je u redovima na ostalim kasama popunjen maksimalni broj kupaca, dobiće kupon. Pomoću kupona može da ostvari 10 odsto popusta na kupovinu jednog komada bilo kog artikla.„Mora da valja“ je naziv četvrte pogodnosti. Ona pokriva situaciju u kojoj kupac ima opravdanu reklamaciju na kvalitet proizvoda, ili eventualno nađe proizvod sa isteklim rokom. U tom slučaju potrošač će dobiti kupon pomoću kog može da ostvari popust kao u prethodno navedenoj usluzi.

     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane