Kontakt
     
 
Vesti
 
 
DIS stigao na Voždovac!
Datum: 10. februar 2017.

Najveći domaći lanac maloprodaje, kompanija DIS iz Krnjeva, otvorila je još jedan market u Beograd. Od danas će stanovnici Voždovca imati priliku da kupuju po DIS-ovim čuvenim niskim cenama.

Voždovački DIS se nalazi u Kumodraškoj 164 preko puta “Darvinove” pošte. DIS market u Kumodrškoj ulici prostire se na 400 m², sada u sastavu svoje maloprodajne mreže DIS ima 25 marketa koji se prostiru na 84.060 m².

Novi DIS je uređen kao savremeno opremljen market, a poseban akcenat je stavljen na deo pijace i ponudu iz svežeg programa. Za sve koji danas dođu na otvaranja pripremljena je i već tradicionalna akcija „Svaki pedeseti kupac dobija gratis kupovinu“ i još mnogo iznenađenja.

 
DIS stiže na Voždovac!
Datum: 9. februar 2017.

Najveći domaći lanac maloprodaje, kompanija DIS iz Krnjeva, otvara još jedan market u Beogradu.

Od desetog februara će i stanovnici Voždovca imati priliku da kupuju po DIS-ovim čuvenim niskim cenama. Voždovački DIS se nalazi u Kumodraškoj 164, preko puta „Darvinove“ pošte, i prostire se na 400 m² prodajnog prostora. Novi DIS je uređen kao savremeno opremljen market, a poseban akcenat je stavljen na deo pijace i ponudu iz svežeg programa.

Za sve koji dođu na dan otvaranja pripremljena je i već tradicionalna akcija „Svaki pedeseti kupac dobija gratis kupovinu“.

 

 
DIS dobio priznanje za online prodavnicu
Datum: 7. februar 2017.

Kompanija DIS dobila PC PRESS dobila priznanje za online.dis.rs prodavnicu na izboru TOP 50 2016. u kategoriji Marketa.

Jubilarni, dvadeseti put, dodeljene su nagrade najboljim online nastupima. Pobednici su poznati, a u 2016. godini je uspeh zabeležilo malo više mobilnih aplikacija i nastupa na društvenim mrežama. Nagrade najboljima uručene su u Svečanoj sali Skupštine grada.

U uvodnom obraćanju dobitnicima i gostima obratila se i direktorka preduzeća Vesna Čarknajev, naglasila je da se za 20 godina, koliko se ove nagrade dodeljuju, Intrenet značajno promenio, da je od prvobitne mešavine teksta i poneke slike, stigao do modernog, digitalnog sadržaja, bogatog multimedijom i, sve aktuelnijim, video-sadržajima, te da se nada da će i tek predstavljene tehnologije, poput virtuelne stvarnosti, već sledeće godine biti zastupljene i na domaćim internet stranicama. Kao stimulativan uvod u problematiku VR-a, bilo je korisno i kratko predavanje profesora doktora Olivera Toškovića o eksperimentima u percepciji stvarnosti i virtuelne stvarnosti.

Svim dobitnicima ovogodišnje nagrade PC Press Top50 nagrade je uručio Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa „PC“.

 
DIS DODELIO PAKETIĆE NAJBOLJIM OSNOVCIMA
Datum: 30. januar 2017.

Osnovci škole „Vuk Karadžić“ iz Krnjeva, proslavili su školsku slavu u crkvi „Sveti Sava“, tako što su pevali i recitovali, a DIS je nagradio sve prisutne dodelivši im paketiće.

Sveti Sava, kao školska slava, slavi se od 1840. godine, kada je to predložio Atanasije Nikolić, rektor Liceja u Kragujevcu. U odluci tadašnjeg Popečiteljskog prosveštenija, predstavnici državne i crkvene vlasti propisali su da se Sveti Sava proglašava za “patrona svih naših škola i da se najsvečanije proslavlja”. Sve do 1945. godine slavljen je Sveti Sava, a tada je, odlukom vlasti ukinut. Kao školska slava ponovo je počeo da se slavi 1990. godine.

Svetom Savi rođeno ime je Rastko Nemanjić. Bio je raški plemić iz vladarske porodice Nemanjića, uticajni diplomata i prvi srpski prosvetitelji i arhiepiskop autokefalne srpske žičke arhiepiskopije, zakonodavac, književnik i hodočasnik, ali i pre svega, bio je utemeljivač srpske crkve, države i školstva.

Dan kada je preminuo – 27. januar 1236. godine crkva je ustanovila kao praznik kojim se obeležava njegov život i delo.

 
SMEDEREVSKI DIS PROSLAVIO DECENIJU USPEŠNOG RADA
Datum: 11. januar 2017.
Prvi DIS-ov maloprodajni objekat otvoren je 21.12.2006. u Smederevu i označio je jednu od ključnih prelomnih tačaka u razvoju kompanije. Godinama sticano iskustvo i znanje u trgovini pretočeno je u objekat koji nakon jedne decenije svojim uspešnim poslovanjem svakodnevno iznova dokazuje ispravnost takve odluke. Smederevski DIS ponosno nosi svoje obeležje prve karike u najvećem domaćem trgovinskom lancu. Smešten na odličnoj lokaciji, u blizini centra grada i nedaleko od kvantaške pijace, ovaj market je od prvog dana postao sastavni deo života stanovnika Smedereva i okolnih mesta. Ovde smo se prvi put našli direktno „lice u lice“ sa potrošačima, ovde smo saznali mnogo toga o njihovim željama i potrebama. Pažljivo smo osluškivali šta je to što im je zaista potrebno i ponudu smo u hodu prilagođavali tim željama. Pružiti kupcu najviše po najpovoljnijoj ceni je bio princip kojim smo se rukovodili kako u prvim danima smederevskog DIS-a, tako i pri otvaranju svih narednih objekata. Toga se i danas držimo, a zadovoljstvo koje naši kupci osećaju zbog toga najvidljivije je kroz njihovu lojalnost.
     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
AKCIJA DORUČAK
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane