Kontakt
     
 
Vesti
 
 
SRBIJA UJEDINJENA U HUMANOJ AKCIJI!
Datum: 25. maj 2016.

U Teleton akciji „Blic fondacije“ i RTS-a sinoć su prikupljena sredstva za nabavku aparata za proveru sluha kod beba za 56 porodilišta u Srbiji. Kompanija DIS je svojom donacijom od 1.000.000 dinara doprinela ostvarenju ovog plemenitog cilja. Ovim putem se zahvaljujemo svim građanima i kompanijama koji su zajedno sa nama uzeli učešća u ovoj humanitarnoj akciji. DIS će u skladu sa svojim mogućnostima i ubuduće sa radošću i ponosom pomagati svima kojima je to potrebno. 

 
DIS stigao i u Novu Pazovu
Datum: 25. april 2016.

U ponedeljak 25.04.2016. je u Novoj Pazovi sa radom počeo dvadeset treći objekat u lancu DIS marketa. Stanovnici Nove Pazove i okolnih mesta su sa radošću dočekali otvaranje DIS-a, uz komentare da su niske cene konačno stigle i direktno kod njih. Posebno ih je obradovalo to što je novi DIS market otvoren uoči Vaskrsa i Praznika rada, tako da praznične nabavke mogu da obave povoljnije, bez potrebe da idu do Beograda ili Novog Sada. Otvaranje je praćeno brojnim promocijama i akcijom „Svaki pedeseti kupac dobija gratis kupovinu”.

 
DIS stiže i u Novu Pazovu
Datum: 24. april 2016.

Svega dva dana nakon otvaranja novog novosadskog DIS-a, najveći domaći trgovinski lanac će 25.04.2016. u Novoj Pazovi otvoriti još jedan novi market. Dvadeset treći objekat u nizu DIS-ovih marketa nalazi se na adresi Kralja Petra I Karađorđevića 92, prostire se na 1100 m2 i ima šest kasa. DIS market u Novoj Pazovi je uređen u skladu sa savremenim arhitektonskim i dizajnerskim rešenjima, a pored izuzetno prijatnog osećaja pri kupovini, potrošače očekuje i veliki izbor artikala po DIS-ovim čuvenim niskim cenama. Ovo će takođe biti prilika za stanovnike Nove Pazove da se upoznaju sa DOBRO proizvodima, koji će kao i u svim drugim gradovima veoma brzo postati deo njihove svakodnevne kupovine. Na dan otvaranja svaki 50. kupac dobija gratis kupovinu.

 
Otvoren novi DIS u Novom Sadu
Datum: 23. april 2016.

U Novom Sadu je u subotu 23.04.2016. otvoren novi DIS market, dvadeset drugi objekat u najvećem domaćem trgovinskom lancu, a drugi po redu u glavnom gradu Vojvodine. Na adresi Futoški put 10 potrošače je dočekao veliki izbor artikala po DIS-ovim čuvenim niskim cenama. Pretpraznično raspoloženje uoči Vaskrsa već je primetno kod potrošača, a posebno radosna su bila deca od kojih su mnoga na otvaranje DIS-a došla ukrašena zvončićima dobijenim za Vrbicu. Novosađani su u novi DIS pohrlili u velikom broju od ranih jutarnjih časova, tako da je svih 12 kasa bilo stalno aktivno. Prve reakcije kupaca su više nego pozitivne, a veseloj atmosferi su doprinele i brojne promocije kao i već tradicionalna akcija u kojoj je svaki pedeseti kupac dobio gratis kupovinu. Svi su još jednom imali priliku da se na licu mesta uvere u poruku DIS-ovog slogana „Platićeš manje”. 

 
Novi DIS u Novom Sadu
Datum: 22. april 2016.

Najveći domaći trgovinski lanac, kompanija DIS iz Krnjeva, će 23.04.2016. otvoriti svoj drugi market u Novom Sadu. Novi DIS u Novom Sadu je smešten na lokaciji Futoški put 10, prostire se na 3500 m2 i ima ukuno 12 kasa. Ovo je dvadeset i drugi objekat u DIS-ovom lancu, a uređen je u skladu sa jedinstvenim konceptom enterijera koji DIS primenjuje prilikom otvaranja novih marketa, kao i pri rekonstrukciji postojećih objekata. Osnovna odlika ovako uređenog prostora je da potrošači imaju izuzetan osećaj prijatnosti pri kupovini, koji najčešće opisuju poredeći ga sa kupovinom u sličnim objektima na razvijenom zapadnom tržištu. Kupce će dočekati bogat izbor artikala po već čuvenim DIS-ovim niskim cenama, a uz brojne promocije posebno iznenađenje za sve posetioce predstavlja akcija u kojoj na dan otvaranja svaki pedeseti kupac dobija gratis kupovinu. Novosađani će imati priliku i da se na licu mesta iznova uvere u poruku slogana: DIS Platićeš manje.

     
 
 
 
NEDELJNA AKCIJA
VELIKA AKCIJA
AKCIJA DORUČAK
PROMOCIJE
ODLOŽENO PLAĆANJE
INFORMATOR
VAUČERI
LOKACIJE
KONTAKT
 
 
 
 
nazad na vrh strane